Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

1001 nacht

Wie kent niet de welbekende sprookjes van 1001 nacht, zoals “Aladin en de wonderlamp”, “Sinbad de zeeman” en “Ali Baba en de veertig rovers”. Deze bekende sprookjes vormen de inspiratie voor deze collectie dames carnavalskleding. 1001 nacht staat voor kleding met Arabisch en/of oosterse invloeden met veelvuldig gebruik van organza en gouden accessoires. Verkleed jezelf als een haremmeisje uit één van de 1001 nacht verhalen, de Arabische prinses Jasmin of een echte Egyptische koningin.

Toont alle 23 resultaten

1001 nacht Carnavalskleding dames

Wie kiest voor de categorie 1001 nacht carnavalskleding dames moet vast en zeker van Oosterse sprookjes houden. Hier vind je uiteraard prinsessenjurken in allerlei soorten en maten, maar vooral met blote buik! Want de sprookjes van 1001 nacht gingen vooral over bebaarde schurken uit het Oosten die onschuldige maagden trachtten te ontvoeren om er haremmeisjes van te maken.

Kom in Oosterse sferen met carnavalskleding dames 1001 nacht

Tijdens carnaval de hoofdfiguur van een sprookje uitbeelden is natuurlijk de droom van ieder meisje en jongedame. Vaak zijn het jurkjes met een Arabisch of Turks tintje, waardoor je er behoorlijk zwoel en sexy kan uitzien met één van de pakjes uit dezer categorie. Denk even aan de buikdanseressen in het paleis van een oliesjeik en je ziet het gelijk voor je: jurkjes met korte topjes of harembroeken voorzien van rammelden muntjes. Wel even oefenen op die buikdans natuurlijk.

1001 nacht Carnavalskleding dames brengt magie naar het carnaval

Uiteraard is er meer mogelijk dan alleen maar het prinsesje uithangen of de buikdanseres. Je kunt je ook verstoppen onder een magische cape. Hiermee kun je gemakkelijk de geest uit de lamp spelen uit het sprookje van de wonderlamp van Aladin. Verschillende capes van satijn zorgen ervoor dat je een kou vat tijdens de carnaval. Deze passen mooi bij de collectie van 1001 nacht carnavalskleding dames

1001 nacht Carnavalskleding dames te lief?

Misschien vind je de haremoutfit net iets te lief en wil je wel wat brutalers. Kijk dan bij de carnavalskleding dames “Sexy” voor stoere outfits in zwart leer of rubber. Mocht je deze prinsessenjurkjes te bloot vinden maar val wel op leuke jurkjes met franjes, kijk dan bij carnavalskleding dames “Charleston”. Hier vind je jurken uit de jaren 20: stoer en toch sexy, uiteraard combineer je die met een sigarettenpijpje en een boa.

Alternatieven voor 1001 nacht carnavalskleding dames

Vind je niet wat je zoekt bij het thema van 1001nacht, kijk dan ook eens bij carnavalskleding dames “Glitter en Glamour”. Hier vind je onder meer jaren 70 glittertopjes, rokjes en natuurlijk ook hotpants in alle denkbare metallic kleuren aan.

Fop & Feestwinkel