Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

We kunnen online bestellingen niet verwerken in verband met extreme drukte. Kom naar de winkel, heel veel voorraad!

Filters

Blousen & Broeken

Voor diegene die liever zelf hun carnavalskleding samenstellen is deze selectie bloezen en broeken een uitkomst. Mix & match je eigen voorkeur met een broek en bloes. Combineer een ruchebloes met een legging of discobroek, of kies dirndl bloes of piratenbloes om te combineren met een bestaande korte broek.

Resultaat 1–32 van de 74 resultaten wordt getoond

Carnavalskleding dames Blousjes en Broeken

Uiteraard hoef je natuurlijk niet met een kant en klaar kostuum naar het carnaval te gaan. Je kan ook een gekke broek en bijzondere blouse zelf combineren. Het doel van carnaval is immers even helemaal de dagelijkse sleur van moeten en plichten achter je te laten? Iedereen is gelijk en iedereen draagt waar hij of zij in heeft. Zelfs als je je niet wilt verkleden, is dat mogelijk. Dat hangt ook een beetje af van waar je carnaval viert. In Brabant vinden ze een boerenkiel en zakdoek en Brabantse vlag om je schouders al gek genoeg, in Limburg gaat het dak eraf wanneer je niet minstens als Clown of Harlekijn geschminkt en wel komt en in Rio, is je sexy verkleden een must, tenminste, wanneer je aan de optocht wilt meedoen.

Wat is er speciaal aan Carnavalskleding dames “Blouses en broeken” ?

De blouses en broeken in de categorie Carnavalskleding dames “Blouses en broeken” zijn natuurlijk net even anders als de exemplaren die jij in je kast hebt hangen. Jaren 70 broeken, glimmende leggings of houtje-touwtjes bloezen uit de jaren 60 met wijde mouwen. Misschien heb je ze wel in je kast maar durf je ze al een paar jaar niet meer aan. In de kast van je moeder of oma vind je vast en zeker ook nog exemplaren die prima geschikt zijn voor het carnaval. Kijk voor meer inspiratie maar eens bij Carnavalskleding dames “Hippie” of bij “Grote maten”.”

Leuke streepjes bij Carnavalskleding dames “Blouses en broeken”

Op de één of andere manier doen streepjes het altijd goed. Of je lijkt op één van de Daltons, de boeven uit de Lucky Luck strip of je ziet eruit als een veel kleurige wintersporter uit de jaren 70. Streepjes doen denken aan gebreide wollen truitjes en aan vintage jurkjes met sailorlook. Trouwens die hebben we ook natuurlijk. Kijk maar bij Carnavalskleding damesCarnavalskleding dames matroosje”. Volop streepjes, maar dan met èchte tressen op de mouwen.

Fop & Feestwinkel