Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

Let op: wegens extreme drukte, tijdelijk minimale bestelwaarde 99 Euro. Kom naar de winkel voor advies.

Filters

Body

Wie verkleed gaat, of het nou voor een feestje is of een toneelstuk of carnaval, moet er vaak iets onder dragen. Of om het niet koud te krijgen, of om te voorkomen dat je halfnaakt over straat moet. De body is hiervoor perfect.

 

Toont alle 30 resultaten

Basis voor carnavals en feestkleding

Bij Carnavalskleding dames “body” tref je de basis aan van je feestkleding of outfit; de body. Want in Nederland valt carnaval meestal in februari en dan kan het best koud zijn. Handig dus om je carnavalspakje over een body aan te trekken. Niet alleen zorgt de body ervoor dat je het lekker warm houdt, ook kun je met zo’n onderlaagje net doen alsof je NIETS aan hebt. Handig waanneer je bijvoorbeeld in zo’n sexy jurkje uit de categorie carnavalskleding dames Braziliaans wilt gaan.

Voor Basiskleding kijk je bij Carnavalskleding dames “ body”

Body’s in alle kleuren van de regenboog zodat ze niet op vallen onder je tenue. Je kunt ze natuurlijk ook als basis gebruiken voor je eigen gemaakte outfit. Met Carnavalskleding dames body ben je altijd verzekerd van de juiste kleur. Omdat de body lekker strak zit, geeft het ook een boost aan je figuur, zodat je prima in een Carnavalskleding sexy dames rubberpakje kunt kruipen. Kijk bijvoorbeeld bij carnavalskleding dames “sexy”.

Van citroengeel tot knalrood, je vindt het bij Carnavalskleding dames “body”

Bij de body’s kun je uiteraard kiezen uit zwart en wit, maar ook alle kleuren van de regenboog. Wat te denken aan citroengeel, voor wanneer je plannen had verkleed te gaan als een glaasje citroenjenever☺ of Maja de bij. Uiteraard is er ook een huidkleurige body voor het nude effect. Neon groen en roze zijn perfecte kleuren body om te combineren met jaren 70 kleding zoals in de categorie Carnavalskleding dames “ disco” of “glitter en glamour”.

Fop & Feestwinkel