Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Braziliaans

Samba! Het zal je maar gebeuren dat je carnaval in Rio mag meemaken. Want in Brazilië draait het allemaal om de Braziliaanse vrouwen. Zozeer, dat er eigenlijk nauwelijks Braziliaanse carnavalskleding voor mannen te vinden is. Alles draait om de schaars geklede vrouwen in hun sexy pakjes en enorme hoofdtooien met veren. Maar hier in Nederland kun je natuurlijk wel als Braziliaanse macho gaan, met een sixpack, een samba blouse en samba ballen. En niet te vergeten een flinke lading schmink voor een lekker bruin kleurtje. Want in Rio schijnt altijd de zon.

 

Enig resultaat

Braziliaanse heren dol op Sixpack met ruches’

De Braziliaanse man houdt net als veel zuiderlingen van mooie overhemden met ruches. Kijk eens voor een mooi exemplaar in de categorie glitter en glamour of zoek naar een mooi soulpak bij het thema Disco carnavalskleding. Niet gevonden watje zocht? We hebben ook nog een categorie broeken en bloezen, hier vind je zeker iets Braziliaans. Gebruik lekker felle kleuren, dan is jouw carnaval binnen de kortste keren net zo tropisch als dat in Rio.

Combineren met Braziliaanse carnavalskleding heren

Braziliaanse carnavalskleding heren kun je natuurlijk ook prima zelf samen stellen. Kies een blouse in de kleuren van het carnaval, rood geel en groen (valt het op dat dit de kleuren va de reggae mannen zijn) of ga in zogenaamd bloot bovenlijf. Hoewel de Cariben natuurlijk niet hetzelfde is als Brazilië, kun je zo’n Caribische bloesje perfect gebruiken voor carnaval in tropische sferen.

Fop & Feestwinkel