Menu
 • Beoordeling 8.8/10
 • Fysieke winkel in Valkenswaard
 • Snelle verzending
 • Getoonde voorraad = winkel voorraad
 • 20.000 artikelen op voorraad

Carnaval trends 2024 | Fop en Feestwinkel

Carnaval trends 2024 | Fop en Feestwinkel

Waar op letten bij aankoop carnavalskleding 2024?

Echte carnavalsversierders pik je er zo tussenuit tijdens carnaval. Want die dragen kleding die eruit ziet alsof het haut-couture is. Bij oma uit de kast gehaald of op de kop getikt bij een exclusieve kledingveiling. Toneelkwaliteit herken je namelijk altijd aan de uitstraling. Het heeft iets. Klasse, stijl en vaak ook originaliteit. Voordeel van goede carnavalskleding is dat je het vaker kunt dragen, tegen een stootje bestand is en dat je de kleding ook altijd weer kunt verkopen op marktplaats als je eens een andere look wilt. Trouwens, mocht je tot de ontdekking komen dat jouw carnavalskostuum niet meer past, dit jaar zijn de carnavalskostuums verkrijgbaar in alle maten , van XS tot XXXL.


 • Juist omdat carnaval draait om originaliteit, is het moeilijk te voorspellen wat de trend zal zijn. Maar afgaande op datgene wat we zien in de verkoop, kunnen we gerust stellen dat carnavalsjassen het weer super goed doen, met en zonder verlichting. Ook de opposuit, het nette pak in een carnavalsjasje, is vast en zeker een topper. Misschien wel omdat je dat pak ook bij veel andere gelegenheden kunt aantrekken. Netjes en toch bijzonder, voor degene die willen laten zien dat er maar één is die bepaald hoe je eruit ziet en dat ben jezelf.
 • Gadgets zijn hot
  Electrische apparaten enerzijds en draadloze gadgets zijn hot. Maar kleding doet het ook goed, dus waarom geen mooie, duurzame kwaliteits carnavalsjassenjassen? En als je dan echt iets elektrisch wilt, koop dan een carnavalspak met verlichting, helemaal hot.

Trends carnaval dames 2024

 • Sexy carnavalskleding
  Dames hebben het doorgaans makkelijk waar het gaat om de keuze voor kleding. Of misschien juist moeilijker, omdat de keuze zo groot is. Opvallend vaak kiezen dames tijdens het carnaval voor Sexy carnavalskleding, alsof ze in het dagelijkse leven toch niet helemaal hun ware zelf mogen laten zien. Wat op de werkvloer al snel valt onder “ongewenste intimiteiten”, is tijdens carnaval veel meer normaal. Elkaar aanraken mag best, dat lijdt immers tot verbroedering. Uiteraard wel in het nette, maar niet zo krampachtig als tijdens de nieuwjaarswens op de werkvloer, waar zelfs de kus een aanleiding kan zijn tot discussie.
 • De lange petticoat
  De petticoat doet het al jaren prima met carnaval, want je kunt er zoveel kanten mee op. Draag ‘m onder een rok en je bent een jaren 60 hill-billy dansmarieke, draag ‘m zichtbaar en je bent een levende Barbie met een roze petticoat of wees een gothic punker met een neon gele petticoat onder leren bikersjas. Nieuw zijn de lange petticoats, waarmee je niet persé de billen hoeft bloot te geven als je daar geen zin in hebt.
 • Carnavalsjassen
  Carnavalsjassen draag je over je eigen kleding. Omdat we carnaval in februari vieren is het handig om te kiezen voor een gevoerde carnavalsjas. Dat scheelt een hoop warmte en bovendien vallen deze jassen mooier vanwege de voering. Bovendien kun je dus je winterjas thuislaten en zie je er meteen op en top feestelijk uit! Neem er eentje met licht en je kunt niet meerover het hoofd gezien worden.
 • Steampunk en ledverlichting
  Mijn favoriete carnavalsjassen heb ik ook al gesignaleerd in de modebladen. Want de steampunktrend gaat verder dan carnaval. Of eigenlijk is het anders omJ. In ieder geval zijn de uniformachtige carnavalsjassen met voering ook heel cool om te dragen bij andere gelegenheden. Gewoon naar school, de schouwbrug of de feestelijke opening van je bedrijf. Maak jezelf extra opvallend met ledverlichting. Mij lijkt het echt super gaaf om ergens in het donker binnen te komen met zo’n carnavalskostuum met gedoofde verlichting. En dan ineens, tada, doe je het licht aan. Kijk maar eens naar dit filmpje van de duistere catwalk met carnavalskleding met licht.