Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Carnavalswinkel Deurne

Carnavalswinkel Deurne

carnavalswinkel deurne

Waar vind ik een carnavalswinkel in de omgeving van Deurne

Carnavalswinkel in Deurne voor iedereen die met Kommer en Kwijl in een leuke outfit wil verschijnen. Kommer-en-Kwijl is in Deurne de vrijdagavond start van het carnaval. Allerlei groepen gaan de kroegen langs met smartlappen en meezingers en zetten Deurne op zijn kop. Dat doen ze natuurlijk verkleed. Ben je op zoek naar een carnavalswinkel in de omgeving van Deurne, dan vind je op nog geen 35 km afstand de grootste carnavalswinkel van Nederland in Valkenswaard.

Wat koop je bij Carnavalswinkel Deurne

Hoewel men in Limburg nooit zo hoog opgeeft over het carnaval in Brabant, is Deurne wel een uitzondering op de regel. Het dorp ligt dan wel vlakbij Eindhoven,  toch doet het er alles aan een zelfstandig bestaan te lijden. Ook qua carnaval steekt Deurne met kop en schouders boven haar buren uit. Een eigen identiteit dat is waar het omdraait, ook bij carnaval. Geen eenheidsworst maar een originele outfit en tja, dan kun je niet om een echte carnavalswinkel heen.

Carnavalswinkel met kwaliteitskleding in Deurne

Hoewel het helaas maar ene keer per jaar carnaval is, heeft je kostuum veel te verduren. Vier dagen lang feesten, dansen en bierdrinken kun je bepaald intensief gebruik nomen. Handig dus ook wanneer je pakje gewassen kan worden of naar de stomerij kan na afloop.  Het jaar er op heb je dan weer plezier van je aankoop, of je het nu zelf draagt, ruilt, of verkoopt op marktplaats. Goede carnavalskleding gaat meer dan één seizoen mee, vinden ze bij de echte carnavalswinkel.

Klein stukje rijden vanaf Deurne voor grote carnavalswinkel

De echte carnavalswinkel rijdt graag een stukje om voor een origineel kostuum. En wat is 35 km op een mensenleven? Rijd in het weekend eens een leuk rondje en check dan of er een leuk pakje voor je bij hangt. Rustig op je gemak, zonder haast of gedrang. Kom inspiratie op doen en kijk rond op 10.000 vierkante meter fop en feestplezier.

Weekendje weg combineren met bezoek aan carnavalswinkel

Bij de carnavalswinkel wil je natuurlijk meer dan alleen een kostuum. Net als je in een woonwinkel ook inspiratie en ideeën komt opdoen, is een echte carnavalswinkel als een sprookje. Hier komen alle prinsen en prinsessen, piraten en ridders tot leven. Kom kijken naar wat er allemaal mogelijk is met schmink en laat je verleiden tot iets beters dan een doktersjas of verpleegstersuniform. Noteer maar in je agenda: Fop en Feestwinkel Valkenswaard. Goed te combineren met een weekendje Vossemeren of een bezoek aan de Lommelse Sahara, net over de grens met België. Dus zoek je ene carnavalswinkel in de buurt van Deurne, kom dan gauw eens kijken in Valkenswaard