Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Carnavalswinkel Helmond

Carnavalswinkel Helmond

Carnavalswinkel Helmond

De meeste carnavalswinkels vind je in Helmond

Helmond heeft het, dus ook een carnavalswinkel kun je er vinden. Google maar op carnavalskleding en je vindt er zoal 7. Dat heeft natuurlijk te maken met de geografische ligging. Hoe zuidelijker, hoe groter de aandacht voor carnaval. In Helmond hoef je nooit ver te zoeken voor een carnavalswinkel of feestwinkel. Het Kattegat barst er van.

Alaaf in Helmond

Helmond ligt vlak tegen Limburg aan. Wie in het Noorden van het land woont, denkt bij Limburg uiteraard meteen aan de zachte “g” en aan carnaval. Maar ook in Brabant en dus Helmond, zijn ze zot op carnaval. Voor een echte carnavalsvierder is het eigenlijk altijd carnaval. Bewoners van het Kattegat gaan gelijk na afloop van het carnaval aan de slag met het volgende. Want het motto voor het volgende seizoen is dan al bekend.

Waar koop je je pekske in Helmond?

In Helmond vind je verschillende feestwinkels in de Hoofdstraat en bijvoorbeeld in de Dorpsstraat. De Houtse Bazaar is een populaire feestwinkel, maar het staat er wel heel erg vol. Dan is het lastig om het juiste pekske te vinden en al helemaal om het te passen. Sommige winkels doen het erbij. Carnavalskleding verkopen dus. Zoals een textielwinkel. Deze winkel is eigenlijk gespecialiseerd in stoffen waar jezelf een mooi kostuum van kan maken, maar heeft ook een belangrijke bron van inkomsten aan de carnavalskleding. Voordeel is dat ze hier ook heel veel fournituren verkopen zodat je je eigen pekse helemaal naar wens kunt opleuken.

Vuurwerk en carnaval

Veel feestwinkels doen aan seizoensaanbod. Zo zijn er diverse carnavalswinkels die een gedeelte van het jaar uitsluitende vuurwerk verkopen en het ander deel zich richten op carnavalskleding en accessoires. Op de één of andere manier gaat bij ons dat toch ten kosten van de sfeer. Het lijkt alleen maar om omzet te draaien, terwijl je als bedrijf toch ergens voor wilt staan en de klant ook een goed advies wilt kunnen geven. En je kan natuurlijk in beide expert zijn.

Carnavalswinkel voorbij Helmond

Wil je echt voelen wat je koopt, dan kun je beter een stukje verder rijden dan Helmond. In Valkenswaard tref je een Fop en Feestwinkel die het hele jaar open is, dus niet alleen wanneer het retedruk is. Behalve carnavalskleding vind je in deze carnavalswinkel werkelijk alles wat je nodig hebt om er een groot feest van te maken.

Feestwinkel zonder carnaval

Gek genoeg zijn er ook feestwinkels die geen carnavalskleding verkopen, of althans zo lijkt het. Want De ballon is een echte feestwinkel, maar wie de website bezoekt, treft geen menu aan voor carnavalskleding. Foutje van Google misschienJ? Wil je al het gezoek voorkomen kijk dan gewoon bij Fop en Feest. Je kunt hier heel goed zoeken op thema of trefwoord. Daarmee is de website een bron van inspiratie en is het onmogelijk om GEEN goed idee of kostuum te vinden voor carnaval. Ook voor de inwoners van Helmond een prima carnavalswinkel dus.