Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Carnavalswinkel Sittard

Carnavalswinkel Sittard

Carnavalswinkel Sittard

Carnavalswinkel Sittard

Op zoek naar een carnavalswinkel met een zachte G? Bedoelt u dan Limburg of Brabant? Want onze zuiderburen hebben allemaal een zachte G. Beneden de rivieren begint bourgondisch Nederland. De zachte “g” begint in Brabant en eindigt in puntje van Nederland.  Om daar te komen passeert u ongetwijfeld ook een carnavalswinkel in Sittard. Sittard, dat niet alleen bekend staat van het carnaval, maar ook meer en meer van het oktoberfeest. Uw tirolerjurkje kan zo makkelijk twee keer gedragen worden.

Nederland bij Sittard op zijn smalst

Bij Sittard is Nederland op zijn smalst, maar dat geldt niet voor de carnavalswinkels in Sittard. Je vindt in Sittard wel drie feestwinkels. Maar heb je de pech op maandag of dinsdag te komen, dan sta je voor een dichte deur. Kom ook niet te vroeg, want de carnavalswinkels in Sittard openen pas om 10.00 de deuren. Op nog geen 40 minuten rijden vind je Fop en Feestwinkel met ruim 10.000 m2 feestkleding. Iedereen slaagt altijd.

Feestkleding ook bij carnavalswinkel Sittard?

Denk niet dat de feestwinkel alleen maar rietenrokjes en feestneuzen verkoopt. Er zijn namelijk ook hele serieuze feestwinkelsJ. Niet alleen heb je er carnavalskleding, maar ook de juiste outfits voor Halloween of het oktoberfeest waar Sittard zo bekend om is. Woon je niet in Sittard, dan is het handiger om online je carnavalskleding te kopen. En dan kom je al snel uit bij de allergrootste in Nederland, fopenfeestwinkel in Valkenswaard.

Vergelijk carnavalswinkel Sittard in Limburg, Brabant  en Holland

Een bezoekje aan de feestwinkel is ook nog eens educatief. Want hier vindt u de kleding van Brabant en Limburg naast elkaar. In Sittard is het niet waarschijnlijk dat u iets van de Brabantse concurrent vindt, maar in Valkenswaard is alle denkbare feest- en carnavalskleding te koop. En omdat Hollanders van boven de rivieren graag grondig onderzoek doen naar de beste carnavalswinkel Sittard, heeft het Zuiden Google uitgevonden