Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

DIY Halloween

DIY Halloween

Griezelen met pompoenen

Ben je super creatief dan wordt het tijd om iets te gaan doen met pompoenen. Niets oubolligs aan deze griezelige creaties!  Krijg je ook zin om zelf aan de slag te gaan dan is het een goed idee om dat bijvoorbeeld samen met buren of kinderen te doen.

Goede voorbereiding is halve werk

Niks is vervelender dan op het laatste moment te horen dat je kind mee gaat doen met de lampionnen optocht of Halloween en derhalve geacht wordt verkleed te komen. Veel kinderen houden niet van verkleden en als papa of mama ook al geen zin heeft, dan verslonst zo’n feest algauw. Maar wanneer je al vroeg begint met de voorbereidingen, dan krijgen je kinderen er vanzelf zin in. Vooral als ze mogen meehelpen met de voorbereiding, zullen ze al gauw enthousiast worden.

Versiering en traktaties om van te griezelen

Heb jezelf niet zo veel fantasie, dan is één blik op Pinterest al voldoende om helemaal los te gaan.  De meest gekke dingen kun je er vinden. Zowel maskers, kleding als traktaties kun je helemaal zelf maken. Mislukt er iets, geen nood, dan kun je altijd online het nodige bestellen.

Geen tijd voor DIY?

Niet iedereen heeft de tijd of de zin om zelf iets te maken. Dat geeft natuurlijk helemaal niets. Ook kinderen vinden het soms leuk om gewoon iets moois te kopen voor Halloween. En er gaat natuurlijk niets boven een echt masker, al is het maar om aan de muur te hangen met een lichtje erachter. Zoooo griezelig! Je kunt de afspraak maken dat ze één ding zelf maken en één ding mogen kopen. Zo blijft het ook nog een beetje betaalbaar.