Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Eindelijk carnaval! Koop de leukste carnavalskleding hier

Eindelijk carnaval 2019

Wegens de grote drukte in de aanloop naar carnaval is de onlineshop niet bereikbaar. Alle klanten worden verzocht naar Valkenswaard te komen en daar uit te zoeken wat ze willen hebben. En als je er toch bent, kun je gelijk een bezoekje brengen aan Valkenswaard om helemaal in de stemming te komen. Natuurlijk kun je wel eerst een kijkje nemen op de website om te zien wat we allemaal hebben. Want we kunnen ons voorstellen dat je zo vlak voor carnaval geen hele dag kunt uittrekken om een mooie outfit bij elkaar te sprokkelen.

Om je het zoeken nog wat makkelijker te maken hebben we hier de trends voor je op een rijtje gezet.

Steampunk carnavalskleding

Leuk, origineel, beetje bizar en dus helemaal passend in de 21e eeuw is de steampunk carnavalskleding. Voelen we ons niet allemaal een beetje ontheemd in deze eeuw? Hebben we niet allemaal wel eens een moment dat we verlangen naar (veel) vroeger en wensten we dat we in de vorige eeuw geboren waren toen het leven een stuk overzichtelijker leek?

Carnavalskleding met LED verlichting

LED verlichting verbruikt heel weinig energie en is dus heel milieuvriendelijk, Dat past mooi bij het besef dat als we allemaal wat minder energie verbruiken, de opwarming van de aarde misschien een halt kunnen toeroepen. En dat is weer goed voor de ijsbeer willen we die over een paar jaar niet alleen als carnavalskostuum dieren tegen komen. LED verlichting heeft als voordeel dat je het gewoon mee kan wassen. Dus als je carnavalskostuum een beetje bezoedeld is geraakt kan hij gewoon gereinigd worden inclusief LED verlichting.

Exclusieve hoeden met carnaval

Niet iedereen heeft de behoefte om geheel verkleed te gaan met carnaval. Voor diegene is een exclusieve hoed of pruik een mooi alternatief. Er even helemaal anders uitzien in een handomdraai dat is nog eens relaxed. Geen schmink en geworstel met te strakke lijfjes, gewoon een gekke hoed op zetten, een bril en wie weet een sjaal. Kies voor een rood geel groene en niemand zal zich afvragen of jij er wel bij hoort!

Collectie 2019 ook al in aantocht

Niemand zal ontkennen dat het leven wel heel hard voorbij raast. Nog voor carnaval 2019 van start is gegaan, zijn er al weer nieuwe carnavalsjassen voor 2019 bekend. En ze zijn zo mooi, dat je zou willen dat je ze nu al had. Hemelsblauwe jassen versierd met pauwenveren. Zowel een dames als een heren uitvoering, kijk maar op het plaatje.

Carnavalsprogramma 2019 Valkenswaard

Kijk voor het hele carnavalsprogramma Valkenswaard op http://www.valkenswaard.nl/in-valkenswaard/nieuws_42845/item/activiteiten-met-carnaval_64273.html. Misschien zien we elkaar zondag 27-2 tijdens de grote optocht in Valkenswaard?