Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Etalage Versiering Kerst | Fop en Feestwinkel

Begin op tijd met etalage versiering kerst

Sinterklaas en zijn pieten mogen niet onvermeld blijven als grootste kinderfeest en uiteraard is Kerst het grootste familiefeest. Als winkelier krijg je het druk en moet je ook al snel kiezen.

Hoewel Kerst liefhebbers nogal eens last hebben van de pepernoten van Sinterklaas die rond deze tijd alweer in de winkel liggen, komt de kerstman ook steeds vroeger. Echte kerstverslaafden kopen hun kerstversiering het liefst al een jaar van te voren. In de uitverkoop slaan ze hun eerste slag. Zeker degene die professioneel moeten inkopen. De zoektocht naar de juiste sfeervolle kerstversiering gaat eigenlijk het hele jaar door. Menig ondernemer besteedt zelfs in de zomervakantie tijd aan het vinden van kerstmannetjes, sleetjes en ander spul dat zo overduidelijk gelinkt is met de witte kerst die we meestal niet krijgen.

Witte kerstversiering zorgt voor echt wintergevoel

Daarom is het een goed idee om de etalage met kerstversiering zo wit mogelijk te houden. Groen en rood staat heel gezellig wanneer er buiten een dik pak sneeuw ligt en binnen de open haard brandt. Maar wanneer het buiten 15 graden is en de CV ketel alleen s nachts wil aanslaan, dan roepen die groen -rode kleurtjes niet echt een ijzig gevoel op. Wit dus. Witte watten in de etalage en verlichte huisjes ertussen met besneeuwde daken zodat we toch een beetje een winters tafereel hebben om naar te kijken. Piepschuim en wit crèpepapier doen het ook goed, zodat je ook als DIY je uit kan leven. Denk wel om de brandveiligheid!

Kerstsfeer oproepen

Je kunt natuurlijk ook naar een sneeuwhal gaan of schaatsbaan om dat winterse gevoel dat hoort bij Kerst, op te roepen. Of een kerstmarkt bezoeken. Want als er een land is dat altijd doet denken aan Kerstmis, dan is het Duitsland. Op de één of andere manier past frohe weihnachten heel erg goed in het Duitse landschap. HoHoHo klinkt ook wel Duits, vind je niet?