Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Feestwinkel Geldrop

Feestwinkel Geldrop

Feestwinkel Geldrop

feestwinkel geldrop 

Feestwinkel Geldrop

De leukste feestwinkel in Geldrop ligt er net eventjes buiten. Kom maar eens kijken bij D&G in Valkenswaard. Op nog geen 20 minuten autorijden vanaf Geldrop, biedt D&G feestwinkel onderdak aan 20.000 feestartikelen, waaronder feestkleding, accessoires en versiering. Het is dan ook de grootste feestwinkel van Geldrop en omstreken. Een feestwinkel met 10.000 m2 winkelruimte, dat is een voetbalveld vol feestkleding, slingers, pruiken en fopneuzen! Daar wil u vast wel een blokje voor om rijden en de kinderen natuurlijk helemaal.

Feestkleding nodig in Geldrop?

Weet u niet wat u moet aantrekken naar een bruiloft, verjaardag of jubileum? Bezoek dan onze feestwinkel voor inspiratie. Heel veel verschillende feestjurken en feestpakken, maar ook feestversiering. Zo slaat u twee vliegen in één klap. Bovendien kunt u meteen controleren of u feestelijke japon wel past bij de guirlandes en ballonnen die u graag zou willen ophangen.

Van babyshower tot Halloween

Kleding voor iedere feestelijke gelegenheid vindt u bij de feestwinkel. Woont u in Geldrop, dan is het maar een klein stukje naar Valkenswaard. Bovendien kunt u altijd terecht. Denk dus niet dat u alleen met carnaval feestkleding kunt kopen bij deze enorme fop- en feestwinkel in de buurt van Geldrop. De leukste feestwinkel an Geldrop is zelfs het hele jaar door geopend en natuurlijk is het personeel altijd in feeststemming.