Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Feestwinkel Heerlen

Feestwinkel Heerlen

Feestwinkel Heerlen

Feestwinkel Heerlen

Feestwinkel Heerlen

Kerstmis, Sinterklaas of Halloween, ieder feestje heeft zijn eigen sfeertje. Dat sfeertje kan een bepaald kleurtje hebben  of een bepaald geurtje.  Door de juiste kleuren te kiezen en die te combineren met de juiste geuren, heb je dan al gauw de feestelijke stemming die past bij jouw feest. Voor de rest stap je gewoon bij de eerste de beste feestwinkel in Heerlen binnen. Of wacht eens even,  bestaat er wel zoiets als een feestwinkel in Heerlen?

Heerlen stad zonder  feestkleding

Zeg Heerlen en je ziet groene heuvels en bezadigde pensionado’s fietsen van terras naar terras. Echt trappen hoeven ze niet, want de fietsen zijn tegenwoordig  voorzien van een accu. Net als bij de nog zuidelijkere buurlanden geldt het Spaanse motto ”Piano, piano, want mañana is er weer een dag”. Niet echt de omgeving waarin je en knalfuif verwacht, laat staan dus een feestwinkel met originele attributen.

Traditionele feestkleding met pruik

Toch is het zuiden juist vanwege allerlei tradities, dol op verkleden. Men doet dit dan ook graag en niet alleen tijdens feestjes. Als geen ander zijn ze doordrongen van het besef dat het in de huid kruipen van een ander begint bij een ander feestpakje. Een vrolijk gekleurd kostuum, een fel gekleurde petticoat of een gek hoedje, juist het verrassende element geeft een dagelijkse gebeurtenis iets feestelijks. En als echte Bourgondiërs wordt er in Heerlen van elke winkel eigenlijk een feestwinkel gemaakt, als de tijd daar rijp voor is.

Rijk versierde etalages in Heerlen

Alle winkeliers doen volop mee op feestdagen, bijvoorbeeld wanneer het Kerst of Pasen is. Religieuze feesten geven de meeste  aanleiding om er een echte feestwinkel van te maken. Zelfs de gewone bakker doet mee. Maar de versiering van die winkels komt echt niet uit Heerlen. Laat ons het maar verklappen, de ondernemers van Heerlen gaan allemaal online inkopen doen om hun winkel te versieren. En bij Fop en feestwinkel weten ze dat . Er is zelfs een speciale categorie etalage versiering voor de winkeliers in het leven geroepen.