Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Feestwinkel Maastricht

Feestwinkel Maastricht

Feestwinkel Maastricht

Feestwinkel Maastricht

Feestwinkel Maastricht

De kunst van een feestje bouwen kun je prima leren in Maastricht. Daar heb je niet eens een feestwinkel voor nodig.  Toch zul je al snel merken dat een feest pas speciaal wordt, wanneer de  entourage daar toe uitnodigt. Hoewel je prima een feest kunt vieren in een boerenstal ( heel erg leuk juist, vooral als het eigenlijk geen stal is maar een keurige feestzaal die omgebouwd is tot stalJ), komen de mensen veel eerder los wanneer je ze daartoe aanleiding geeft.  Hier wat tips uit Maastricht om ervoor te zorgen dat jouw feest een knalfeest wordt.

Feestkleding zorgt voor ander jasje

Ga je met een net iets ander jasje naar een feest, dan voel je je zelf ook al een beetje anders. Daarom is het altijd verstandig om een dresscode aan je feest te koppelen. Hierdoor moeten mensen bewust nadenken over wat ze aantrekken, waardoor ze al helemaal in de stemming komen. Maak het ze niet te moeilijk, want de wat meer schuwe types kun je daar mee afschrikken.

Speciale feestversiering uit de feestwinkel

Iedere ruimte wordt een stuk vrolijker van wat slingers en ballonnen, maar feestversiering van de feestwinkel is pas echt bijzonder. Die papieren slingers in alle kleuren van de regenboog zijn leuk voor een kinderfeestjes, maar voor een volwassen party ga je eerst even langs de feestwinkel Maastricht. Swirls zijn de nieuwe hit op het gebied van feestversiering.

Schminken niet verplicht

Schminken is leuk, wanneer je weet hoe het moet. Een kindergezichtje voorzien van een vlinder is voor iedereen nog wel te doen, maar wil je als geisha vrouw je gasten verwelkomen, dan moet je toch wel eerst even op YouTube gaan kijken hoe dat moet. Zo’n Japanse look is wel top omdat je absoluut onherkenbaar zult zijn. En hoe anoniemer hoe meer een mens de neiging heeft om los te gaan. En daar draait het toch om wanneer je gaat feesten. Zorg wel voor kwaliteitsschmink, anders krijgt je huid er onherroepelijk spijt van.

Lekker eten en drinken in Maastricht

Natuurlijk zorg je voor topvoedsel en speciale wijnen wanneer  je een feest organiseert. En hoewel je die niet kunt kopen in de fop en feestwinkel, kun je in de feestwinkel wel alles kopen voor een feestelijke aankleding van de tafel. Bordjes, servetten en tafelstukken in de zelfde stijl als de slingers en wanddecoratie, wat wil je nog meer? Muziek natuurlijk, maar die mag je zelf maken. Of huur iemand in met een accordeon. De plaatselijke harmonie is ook een goeie om uw feest luister bij te zetten. Tenminste, wanneer oe uut Limburg komp. Steek ze dan wel in een feestelijk jasje. Want die hebben ze dan weer wel bij de feestwinkel. Onze mega grote feestwinkel zit niet in Maastricht maar op een klein uurtje rijden.