Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Feestwinkel Roermond

Feestwinkel Roermond

Feestwinkel Roermond

Feestwinkel Roermond

Feestwinkel Roermond

De leukste dingen vindt u bij de feestwinkel Roermond. Heet u binnenkort en verjaardag, trouwerij of themafeest en wilt u eens echt wat anders? Ga dan eens kijken in de feestwinkel. Nu heeft  Roermond een aantal gespecialiseerde feestwinkels, maar eigenlijk niet eentje die allround feestwinkel is.

Roermond feestversieringwinkel

Zo vindt u een feestwinkel speciaal voor kinderfeestjes (Toverketel) en het Schminkhuis waar u, de naam zegt het al, alles vindt voor een bijzondere make-up. Dan is er ook nog een ballonnenwinkel, u weet wel, waar je van die bogen kunt bestellen. Ook zijn er diverse verhuurbedrijven waar u bijvoorbeeld een tap kunt huren. Maar voor een feestwinkel die van alle markten thuis is, moet u toch echt niet in Roermond zijn, maar waar dan wel?

Feestkledingwinkel of feestwinkel

Vreemd eigenlijk dat er geen winkel te vinden is die alles onder één dak heeft, van de bordjes op tafel tot de versiering aan de wand, van de slingers aan het plafond tot aan de confetti in de lucht. Een winkel waar u niet alleen feestversiering koopt, maar tegelijkertijd feestkleding en dan niet van die goedkope carnavalskleding, maar echte mooie exclusieve jurken en pakken.

Uitblinken door originaliteit in Roermond

Iedereen wil graag dat er nog lang wordt nagepraat over zijn of haar feest. En dat lukt niet wanneer  u alleen een paar kratten bier laat aanrukken en een DJ. De versiering en entourage moeten perfect op elkaar aansluiten en de gastheer- en vrouw moeten er natuurlijk ook spectaculair uitzien. Bij fop- en feestwinkel kiest u moeiteloos een origineel thema waar iedereen in Roermond nog lang over na zal praten.

Cowboys van ’t Zuiden

Tover uw huis bijvoorbeeld om in een western scene of saloon. Regel een fotoshoot in stijl en ga op de foto als Lucky Luck of Lady  Jane.  Of laat de gasten zich in Hollywood wanen en fantaseer een glamourparty bij elkaar. Rode loper voor de deur, flitser bij de hand en uw gasten zullen zich nog specialer voelen dan u.