Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Feestwinkel Venlo

Feestwinkel Venlo

Feestwinkel Venlo

feestwinkel venlo

Feestwinkel Venlo uitsluitend voor kenners

In Venlo worden hoge eisen gesteld aan een feestwinkel. Als rasechte Limburgers weten de Venlo’ers precies hoe het leven gevierd kan worden. Verkleden en versieren spelen daarbij een belangrijke rol.  De middenstand van Venlo doet daar graag aan mee door de etalages altijd in stijl te decoreren. Bent u op zoek naar iets wat niemand in Venlo heeft, kom dan eens kijken in Valkenswaard. Hier vindt u de origineelste feestkleding en feestversiering van heel (Zuid)-Nederland en België.

Kenners kiezen voor feestwinkel Venlo

De kenners weten precies de plekjes te vinden waar de mooiste feestwinkels huizen. Valkenswaard staat in de top 3 van meest originele feestwinkel en zelfs op de eerste plaats, daar waar het gaat om de meest complete feestwinkel. Bij feestwinkel Venlo niet alleen carnavalskleding, feestneuzen en pruiken, maar ook alle kwaliteitskleding die gebruikelijk is bij het toneel en op tv.

Sint en piet bij feestwinkel Venlo

Sintpakken, pieten kostuums en natuurlijk puntgave baarden en pruiken, alles vindt u bij D&G. Gaat u Sinterklaas helpen, dan koopt u hier niet alleen de meest originele Sinterklaasmantel, maar ook de gouden staf en de zak van Sinterklaas. Alleen Amerigo zult u zelf van stal moeten halen.

Feestwinkel Venlo voor groot en klein

Ook voor kleine kinderen zijn er feestelijke pakjes. Want waarom zou je er alleen op je verjaardag mooi uit mogen zien? Verzin een thema, en wij zorgen voor de bijpassende jurk of het juiste kostuum, ook voor de allerkleinsten. Decoraties als ballonnen, slingers en swirls hebben wij in meer kleuren dan u kunt opnoemen. Gepersonaliseerde slingers doen het altijd uitstekend bij de kleintjes. Bij feestwinkel Venlo vindt u alles voor een geslaagd feest, behalve de taart en de champagne. Die mag u naar eigen smaak bestellen!