Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Hoe je een feest maakt van een saaie borrel

Hoe je een feest maakt van een saaie borrel

Geen koetjes en kalfjes graag

Echt feestvieren doe je namelijk met je brein op slot. Niet nadenken of je wel goed beweegt, niet elke zin op een weegschaal leggen maar gewoon lekker spontaan doen. Serieuze gesprekken mag je wegwuiven met een kwinkslag en als ze alweer beginnen over de verdomde ouderdomskwaaltjes dan draai jij gewoon een pirouette.

Vergeet jezelf maar eens even

Jezelf zijn is in deze tijd iets heel serieus lijkt het wel. Er kan geen lachje af. Want zodra de kleuter in je wakker wordt en toch even aandacht wil, is het lastig daaraan toe te geven wanneer je een broodje gezond staat te bestellen in de kantine. Maar die kleuter heeft helemaal geen zin in gezond, die wil een lekker grote puntzak met frites. En veel mayonaise.

Ga lekker uit je plaat

Loopt het water je in de mond maar denk je spijtig aan de berg calorieën en de hoeveelheid uren die dit je gaat kosten in de gym, dan ben je dus geen feestbeest, maar gewone een saaie piet. Eentje die doet wat andere doen of denkt dat anderen denken dat jij moet doen. Stop! Zet de muziek op 10 en ga dansen! En dan natuurlijk geen Beethoven of andere biologisch  verantwoorde klassieke muziek, maar gewoon Dance, HardRock, Disco, Hoempapa, desnoods schlagers of Tiroler klanken, zolang jij maar zin krijgt om te bewegen.

Geen feest zonder bewegen

Pas als de voetjes van de vloer gaan, komt een feest op gang. Alsof je jezelf losmaakt van je dagelijkse problemen en helemaal opgaat in de muziek. Heb je een uurtje of wat gedanst, gehost of de polka gedaan, dan merk je wat ze bedoelen met bewegen is gezond. Dus ga je een feest organiseren, zorg dat er ruimte is voor een dansvloer. Gooi die stoelen aan de kant en hang een discobol op. Waarschuw de buren (dat ze ook moete komen) en check eens hoever de volumeknop van je boose eigenlijk kan. Wedden dat het al snel heel gezellig wordt op jouw feest, borrel of spontane ontmoeting? Wil je graag dat de ruimte er ook feestelijk uitziet, zorg dan dat je altijd wat leuke versiering in huis hebt.