Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Hoe versier ik de trouwauto?

Hoe versier ik de trouwauto?

Hoe versier ik de trouwauto?

Stel, u gaat trouwen en u heeft besloten alles zelf te doen. Je hebt de locatie gekozen, de datum bepaald en de band gereserveerd. Nu is het tijd om je in de stijl te verdiepen. Wat draag je, wat voor bruidegom, in welk vervoermiddel ga je naar de bruiloft en heb je ook volgauto’s nodig? Zonder direct duizenden euro’s kwijt te raken, maak je van elke bruiloft een exclusief feest. Zelfs als u zich geen Bentley kunt veroorloven en de bloemen en corsages niet vers van een bloemist komen maar gewoon van een feestwinkel, kunt u uw liefde bezegelen met een prachtige bruiloft. Het is een kwestie van de juiste decoratie. En natuurlijk heel veel liefde.

Goedkope bruiloft of exclusieve feestdecoratie?

Sommige mensen stappen gewoon in hun eigen auto en rijden naar het gemeentehuis. Op maandag natuurlijk, want dat is gratis. Toch kun je er met weinig middelen iets feestelijks van maken met huwelijksfeestdecoraties. Begin met het decoreren van de auto, fiets of paardenkar. Een paar organzalinten in een grote strik zullen zelfs de grootste roestemmer er romantisch uit laten zien.

Feestdecoraties voor een prikkie

Hetzelfde geldt voor de locatie. Ieder zaaltje wordt een trouwzaaltje wanneer je er flink veel ballonnen en slingers in ophangt in witte kleuren. Wit is bij uitstek een kleur voor de eerste bruiloft. Corsages in één en dezelfde kleur zorgen er voor dat iedereen het gevoel heeft deel uit te maken van de plechtigheid en het feest. Niet op bezuinigen dus. Want voor een paar euro heb je al een hele mooie corsage.

Wit of gekleurde bruiloft?

De traditionele bruidskleur is natuurlijk wit. Wit omdat het iets maagdelijks heeft als vers gevallen sneeuw. Wanneer je voor de tweede of zelfs derde keer het huwelijksbootje betreedt, hoeft al dat witte niet meer zo nodig en kun je elke kleur kiezen die je mooi vindt en bij jullie past. Hoe ouder het bruidspaar, hoe origineler vaak de feestversiering. Persoonlijkheid en smaak worden belangrijker met de jaren. Misschien ook voor prille bruiden een goede zet: gewoon kiezen voor de kleuren die jij mooi vindt in plaats van de kleur die van je verwacht wordt. En als je dan toch je eigen koers gaat varen, kijk dan voor een trouwjurk eens niet in de trouwzaak, maar ga shoppen bij de feestwinkel. Daar vind je de mooiste feestjurken en voor veel minder geld dan een doorsnee bruidsjurk. Zeker wanneer je een sprookjeshuwelijk wilt, dan zou ik eens ga kijken bij dat thema. Op Pinterest vind je trouwens heel veel inspiratie voor zowel de touwauto als de trouwjurk en natuurlijk de locatie en de feestversiering voor je bruiloft: https://nl.pinterest.com/pin/487796203372531724/.