Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Huwelijksaanzoek

Huwelijksaanzoek

Huwelijksaanzoek in een ander jasje

De kop is van het nieuwe jaar en Nederland maakt zich eind februari op voor carnaval. Maar voordat dat gebeurt, staat natuurlijk Valentijnsdag op de eerste plaats. Je vraagt ​​je misschien af ​​wat Valentijnsdag met fopenfeestshop te maken heeft, maar de link lijkt ons vrij duidelijk. Want als er iets te versieren valt, staan ​​wij natuurlijk vooraan. Valentijnsdag draait helemaal om liefde, dus als je je geliefde wilt verrassen, haal dan de versieringen bij ons.

Romeo en Julia

Als je echt de Romeo wilt spelen, kun je je Julia natuurlijk ook in een prachtig kostuum versieren. Geef haar een serenade in een van onze historische kostuums of misschien voel je je meer voor de rol van superheld. Wees niet bang dat je vriendin je zal uitlachen, vrouwen houden van verrassingen. Dus kom op, huur die limousine en haal je vriendin op als Spiderman of stap in een flitsende glitterdisco-outfit.

Avontuurlijk en romantisch huwelijksaanzoek

Ook van romantiek hebben wij kaas gegeten. Maar natuurlijk altijd met een knipoog zodat je nooit van een koude kermis kunt thuis komen, het was immers maar een geintje? Zo kun je op je knieën een huwelijksaanzoek doen wanneer je verkleed bent als Pipo de Clown, aan haar reactie kun je vast peilen of het niet tijd wordt om die ring nu toch eens te kopen.

Wil je met me trouwen?

Wanneer je voor het echte werk gaat, is een mooie enscenering natuurlijk heerlijk om vast te leggen voor het nageslacht. Steek een medeplichtige in een politie-uniform en laat je in de boeien slaan. Terwijl je vrouw toekijkt hoe de agent je op de knieën dwingt, komt natuurlijk de verlossende vraag over je lippen, wil je met me trouwen…? Wie een beetje creatief is verzint hier vast een veel betere variant op. En anders kun je op YouTube nog veel meer politie en brandweer huwelijksaanzoeken vinden, bijvoorbeeld deze: https://youtu.be/mez7Sbj3slk.

Laat ons weten hoe je jouw huwelijksaanzoek zou willen doen, dan publiceren we de volgende keer de beste stunt! En wie weet, doen we wel een bijdrage aan jouw mooiste dag.