Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Nederland is toe aan carnaval

Na de 11e van de 11e is het carnavalsseizoen 2017 begonnen. Gelukkig maar want de gemiddelde Nederlander is wel toe aan en beetje ontspanning. Humor is hiervoor het beste middel en wat is carnaval anders dan de lol laten zien van overigens serieuze onderwerpen in barre tijden? Dat betekent dat november in het teken staat van de nieuwe carnavalskrakers en carnavals muziek.

Politiek als inspiratiebron voor carnaval

We voorspelden al dat Trump hoge ogen zou scoren als inspiratiebron voor carnavalskarikaturen en in eigen land een politicus als Wilders, maar waren daarbij een ander, minder belangrijke figuur vergeten. We hoeven niet uit te leggen waar het deze week “mis” ging. Maar denk je dat ze er om lachen kan? Nee hoor, de arme zanger wordt aangeklaagd. Ondertussen vindt hij het maar wat prettig dat zijn liedje zo in de belangstelling komt. En zij trekt weer aan het kortste eind omdat ze de kern van carnaval niet snapt.

Carnaval neemt alles met een korreltje zout

Jammer wel dat de maker afstand van de inhoud neemt met de flauwe smoes dat het over een Russische vrouw gaat. Wie zit er nou op een carnavalsliedje te wachten over een Russische vrouw? Wie A zegt moet ook B zeggen en gewoon doorzingen. We zullen er niet de vrijheid van meningsuiting bijhalen, maar een carnavalsliedje moet je altijd met een korreltje zout nemen, anders valt er straks niets meer te lachen.

Trek je carnavalsjas aan en zet die bokkenpruik af!

Dus trek je carnavalsjas met licht aan en zet die bokkenpruik af en geniet van de voorpret op carnaval 2017.  Nederland kan wel een beetje humor gebruiken. Zoals iedereen weet is lachen gezond. Want het goede nieuws is dat de winterjassen dit seizoen alle reden geven tot een glimlach. Zelfs in de gewone winkels zie je winterjassen die verdacht veel lijken op de Brabantse of Limburgse bont gekleurde patchwork carnavalsjassen. Maar die kosten zeker €75,- en bij ons krijg je nog veel leukere dames carnavalsjassen voor minder! Dus kom ook naar de grootste canavalswinkel.

Om in de stemming te komen draai je vast een lekkere carnavalsmix. Vergeet die gekke Rob en vraag de lokale horeca uitbater om dit weekend een uur lang alleen maar carnavalshits te draaien. Wedden dat de stemming een stuk beter wordt?