Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Oktoberfest Mode | Lederhosen mode | Fop en Feestwinkel

Oktoberfest Mode | Lederhosen mode | Fop en Feestwinkel

De Lederhosen is nog lang niet uit de mode

Wie aan de echte Duitse Lederhosen denkt, legt waarschijnlijk meteen een link met grote pullen bier en het beroemde Oktoberfest dat inmiddels vanuit Duitsland ook naar Nederland is overgewaaid. En ja, de Lederhosen wordt daar vaak gedragen om een statement te maken. De Duitse mannen dragen hem omdat ze trots zijn op hun land, in Nederland wordt hij gedragen om de verbondenheid met de bijbehorende cultuur te onderstrepen. Vooral in Zuid-Nederland is de Lederhosen populair, maar ook elders in Nederland vind je steeds meer fans.

Kleed je in stijl voor het Oktoberfest

Steeds meer Nederlanders verheugen zich het hele jaar op het Duitse Oktoberfest. Het wordt nu ook in Nederland gevierd en daarnaast op verschillende locaties in Duitsland. Maar de echte fans gaan natuurlijk naar hét centrum van dit bierfeest, zij gaan naar München. En als je daar rondloopt dan wil je natuurlijk niet uit de toon vallen. Bij de Lederhosenwinkel vind je de perfecte outfit voor hem en haar. Want ja, ook voor de dames is er natuurlijk een Lederhosen of een hippe Trachten rok, geheel in stijl voor jouw perfecte look. Maak je outfit compleet met een bijpassende Trachten hoed en Trachten vest.

Kies uit verschillende modellen

De ene Lederhosen is beslist de andere niet. Wil je een Lederhosen kopen dan kun je kiezen uit diverse modellen en kleuren. De echte Lederhosen is natuurlijk gemaakt van leer. Naast rundleer kun je ook kiezen voor geitenleer of hertenleder. Je kunt in onze webshop eenvoudig je keuze maken dankzij het overzichtelijke aanbod. En heb je hulp nodig dan staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar. Maak je outfit compleet met de echte Alpenschoenen en Alpensokken. Zo kom je goed voor de dag en zal niemand je vreemd aankijken.

De ideale outfit voor ieder feest

Wil jij bijzonder voor de dag komen tijdens carnaval, een verkleedfeest of de bruiloft van vrienden met als thema “Duitsland”? Dan past daar een outfit met Lederhosen natuurlijk perfect bij. Zelfs aan de kleintjes is gedacht, want je vindt in ons assortiment ook een Lederhosen voor kinderen en baby’s. Het hele gezin in Lederhosen is nu dus snel geregeld. Bekijk snel ons complete aanbod en kom zo helemaal in de juiste stemming voor een gezellig Duits feest.

Koop bij de Oktoberfest specialist in Valkenswaard 

Omdat elke lederhosen uniek bij ons kunnen we je het beste advies geven in onze fysieke winkel in Valkenswaard. Overigens geldt dit ook voor ons mega assortiment Dirndl’s. Dus ben jij op zoek naar een kwalitatieve lederhosen of dirndl, kom dan naar onze winkel in Valkenswaard.