Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Originele kerstkleding

Verkleden met kerstmis was tot voor kort alleen voorbehouden aan de kerstman. En natuurlijk ga jezelf vaak ook in een mooi jurkje of in een net pak kerst vieren. Dat vindt de (schoon-) familie zo leuk. Het is een mooi feest, met mooie cadeaus, lekker eten en veel pakjes onder de kerstboom.

Zet je beste beentje voor met kerst

Iedereen zet zijn beste beentje voor. Een pak sneeuw komt er helaas meestal niet meer van. Maar je kunt wel net alsof doen met een mooie muurdecoratie. Waar we vroeger ooit samen gingen sleetje rijden en sneeuwballen gooien, moeten we nu de hele kerstavond in huis doorbrengen rond de gourmetsetjes. En zo wil kerstmis nog wel eens ontaarden in een nogal saai eetfestijn. Door van te voren een programmatje te maken lukt het nog wel om je gasten in beweging te krijgen. Je kunt je gasten natuurlijk ook een soort van dresscode meegeven, waardoor de stijve kersoutfits in de kast kunnen blijven hangen.

Het originele opposuit kerstpak

Het opposuit steekt compleet de draak met het driedelig grijs dat je doorgaans aantreft op boardings en meetings. Grijs, zwart, een mooi krijtstreepje en dan heb je het eigenlijk wel gehad. Saai natuurlijk! Dat komt omdat je met zo’n pak geld moet verdienen. En afgezien van cabaretiers, wordt er veel te weinig gelachen als het om geld draait. In een driedelig grijs pak hoor je je gezicht in de plooi te houden. Gelukkig zijn er nu vrolijke, knotsgekke opposuits. Je kan er gewoon een kerstmuts bijdragen. Je hebt er wel een beetje lef voor nodig. Maar het leven is al serieus genoeg, dus als je er een feestje van kan maken, doen!!

Dress to impress

Wanneer mannen een goed betaalde baan hebben, dan zit daar meestal een kostuum aan vast. En een stropdas. Meestal zijn de mannen daar zelf niet zo blij mee. Vooral die stropdas is een knellend object dat misschien wel nog het meeste lijkt op wat een BH voor een vrouw is. Mannen hebben dus geluk, want die stropdas gaat meestal gelijk af bij thuiskomst. Maar zo’n vrolijk kerststropdasje kan best ook wat losser gestrikt. Zie jij jezelf al in een knalgroen kerstpak versierd met kerstmannetjes je entree maken bij je schoonouders;)?

Versier de boel met kerstmis

Natuurlijk draagt het bij aan de feeststemming wanneer je huis mooi versierd is. Verlichting is de meest belangrijke factor om sfeer in huis te brengen. Kerstmis is natuurlijk echt een lichtjesfeest. Veel kaarsjes zijn altijd prima, maar ledverlichting is net zo gezellig, geeft minder rotzooi en is een stuk veiliger. Versier je boom, maar ook je ramen en misschien zelfs de tafel super stijlvol met satijnen linten Een paar sterren mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Krijgen jullie er al zin in? Heb jij ook frisse en creatieve ideeën, laat dan een bericht achter. Een foto mag natuurlijk ook. Geen gewone doorsnee kerstplaatjes, maar lekker in de contramine. The Opposite. Opposuits.