Vanaf zaterdag 10 februari 16:00 zijn wij gesloten tot 3 mei
Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Pietenpak kopen Eindhoven

Pietenpak kopen Eindhoven

Wil jij een roodfluwelen, luxe pietenpak kopen in Eindhoven? Gewoon omdat je zin hebt om kinderen te verrassen met een geweldig Sinterklaasfeest. Want Sinterklaas vieren is veel leuker met een echte Sint en Piet. Het blijkt best lastig om last minute een afspraak te maken met de goedheiligman, dus waarom zou je zelf geen hulppiet worden?

Waar moet je op letten als je een Pietenpak in Eindhoven wilt kopen?

Wees onherkenbaar

Kinderen zijn heel kritisch. Wanneer je als zwarte piet of regenboogpiet de kinderen wil verrassen met pepernoten, moet je ervoor zorgen dat ze je niet herkennen als de buurman, de leerkracht van school of de groenteboer. Zonder zwarte schmink is dat alleen te doen met een goede pruik, muts en flinke kraag.

Koop of huur je pietenpak bij een echte feestwinkel in Eindhoven

Een goed pietenpak herken je aan de kwaliteit van de stof. Is deze van goedkope, ritselende nylon, of van mooi, zacht en soepel fluweel? Omdat je als zwarte piet een hele poos lekker druk in de weer bent met kinderen, pepernoten en cadeautjes, is het niet handig als je een pietenpak koopt dat vreselijk benauwd zit.

Pietenpak Eindhoven koop je bij een  goede feestwinkel

Natuurlijk is het heel handig wanneer je je fluwelen pietenpak even kunt passen voor dat je het koopt. Kies dus voor een winkel waar dat mogelijk is. Uiteraard kun je best bij Hema, Blokker of Intertoys iets kopen dat lijkt op een pietenpak, maar een echte piet gaat voor kwaliteit zoals je die ziet bij de intocht van Sinterklaas of op tv.

Online pietenpak  Eindhoven kopen

Nog makkelijker is eens te kijken of je online mooie pietenpakken kunt vinden. Al snel zul je dan ontdekken dat D&G Fop en Feestwinkel heel dicht in de buurt ligt van Eindhoven. Het mooie is dat je in onze winkel kunt passen, maar ook via de website kan bestellen en ruilen. Wanneer je dus een pietenpak wilt kopen en je woont in Eindhoven, dan spring je gewoon even in de auto, de fiets of op de bus. Binnen een half uur sta je bij onze feestwinkel op de stoep. We weten zeker dat je bij onze de mooiste pietenpakken vindt van Eindhoven en omstreken!

Pietenpak kopen eindhoven