Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Pietenpak kopen Geldrop

Pietenpak kopen Geldrop

Wil je voor Sinterklaas een mooi Pietenpak kopen in Geldrop of directe omgeving, dan heb je volop keuze. In de fop en feestwinkel van D&G vind je alle soorten pietenpakken, van mooi, tot super de luxe mooi. Een pietenpak kopen zo mooi als op tv, dat kan eigenlijk alleen maar in een winkel  waar ze kwaliteits- en toneelkleding verkopen.

Budget pietenpak kopen Geldrop?

Misschien wil u op een koopje uit zijn en denkt u dat u met een paar tientjes wel klaar bent, Tenslotte is het maar voor één keer. Vergist u niet. U kunt natuurlijk best voor weinig geld een pietenpakje kopen bij Kruidvat, Hema of speelgoedwinkel voor uw kind. Maar wanneer u zelf voor (zwarte) piet wilt spelen in Geldrop, dan moet u van betere huize komen. U wilt toch niet dat kinderen u herkennen?

Onherkenbaar door goed pietenpak

Een mooi pak imponeert, een slecht pak wekt achterdocht. Dus wanneer u een prachtig pietenpak heeft van rood fluweel met gouden biezen, een luxe muts draagt met elegante veer en een pruik draagt die er niet uitziet als een dood bontje, zullen de kinderen als nel oordelen dat u “echt” bent. Terwijl een slecht zittende pofproek of een rimpelige maillot en afgetrapte gympen al snel argwaan zullen wekken.

Waar vindt u de beste pietenpakken in Geldrop?

Natuurlijk heeft Geldrop ook zijn feestwinkels, maar er is maar één echte winkel die grossiert in kwaliteitskleding voor feesten en partijen. Die niet alleen fopneuzen en slingers verkoopt, maar ook gewoon zulke mooie kleding, dat u zou wensen dat het elke dag feest was. Die niet één pietenpak aanbiedt, maar volop keuze heeft, ook voor damespieten. En die ook rekening houdt met de pieten die niet meer zo heel fit zijn, maar het nog wel leuk vinden om te snoepen van dit heerlijke feest.

Wat kost een pietenpak

Ga maar na wat u kwijt zou zijn voor een jasje, broek en shirt voor een feestelijke gelegenheid. Waarschijnlijk bent u zo €200 of meer kwijt. Ook wanneer u een pak huurt bent u al snel meer dan € 100 kwijt. Wie professioneel piet is, weet dat het loont om te investeren in een mooi pietenpak.  Of u nu in Geldrop koopt of in Grongingen, bij onze fop en feestwinkel zijn de prijzen altijd hetzelfde.

Een pietenpak onder de €100

Voor nog geen €100 heeft u het allermooiste pietenpak van Geldrop en omstreken. De kinderen zullen het nog jarenlang hebben over het feit dat een èchte piet hun woonplaats heeft aangedaan. Net zo echt als die op TVJ. Want de pieten die Amerigo verzorgen, lopen echt niet in pakjes van de Hema. Kijk maar eens naar pietenpak Marbella of Amsterdam, dan begrijpt u waar pieten hun pietenkleding kopen.

Pietenpak kopen geldrop