Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Pietenpak kopen Geleen

Pietenpak kopen Geleen

Geleen is bij uitstek een mooie plaats om te winkelen, maar kun je er ook een pietenkostuum kopen? Hoofdpiet nam vorige jaar de proef op de som, maar hoewel hij zich het vuur uit de sokken liep en de blaren op de hielen had, kon hij maar niet slagen voor een mooi pietenpak als Hoofdpiet. Ten einde raad besloot hij toen maar om zijn pietenpak online te kopen. Welliswaar niet in Geleen , maar Valkenswaard.

Ruim aanbod pietenpakken in Geleen

Zo begin november zijn er best veel pietenpakken te koop in Geleen. Leuk voor kinderen die verkleed naar school mogen op 5 december, maar niet voor de hulppieten die de kinderen mogen verrassen op pakjes avond. Want de echte piet heeft natuurlijk een echt pietenpak. En die koop je niet zomaar op elke hoek van de straat. Een pietenpak  kun je alleen kopen in een speciaal zaak.

Speciaalzaak voor pietenpakken Geleen

Zo’n speciaalzaak zou een kledingwinkel kunnen zijn speciaal voor pieten en Sinterklaas. Helaas heb je die niet in Geleen. Wellicht maak je meer kans wanneer je op zoek gaat naar een pietenkostuum bij bijvoorbeeld de plaatselijke toneelvereniging. Vaak kun je ook mooie kostuums huren via bijvoorbeeld een feestwinkel.

Feestwinkel Geleen verkoopt pietenpakken

Wil je het een beetje serieus aanpakken, dan ga je natuurlijk je eigen pietenpak kopen. Een eigen kostuum zit veel prettiger en geeft meer bewegingsvrijheid. Belangrijk is daarom dat je zo’n pietenpak ook zelf gaat passen voordat je het koopt. Ook is het fijn om meerdere modellen uit te proberen.

Welk pietenpak ga jij kopen in Geleen?

Om een goed idee te krijgen van welke soorten pietenpakken er allemaal te koop zijn, kijk je bijvoorbeeld bij fop- en feestwinkel in Valkenswaard. De keuze daar is zo groot, dat er altijd wel een pietenpak bij is wat bij jou past en bij je budget. Er zijn zelfs damespietenjurken!

Wat kost een pietenpak?

Je bent heus geen  honderden euro’s kwijt voor een mooie pietenoutfit. Een beetje fijn pak kun je al kopen voor 50-60 euro. Daar komen dan nog wel kraag, (hand-)schoenen, maillot en dergelijke bij. De goedkope varianten zijn meestal gemaakt van polyester fluweel, terwijl de duurdere pakken van katoenfluweel zijn. Wil je net zo’n mooi pak als de pieten op TV, dan ben je wel iets meer kwijt. Maar jouw pietenoptreden in Geleen zullen de kinderen niet snel vergeten!

Pietenpak kopen geleen