Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Pietenpak kopen Maastricht

Pietenpak kopen Maastricht

Wil je voor Sinterklaas een mooi Pietenpak kopen in Geldrop of directe omgeving, dan heb je volop keuze. In de fop en feestwinkel van D&G vind je alle soorten pietenpakken, van mooi, tot super de luxe mooi. Een pietenpak kopen zo mooi

Pietenpak kopen Maastricht

Maastricht is een fantastische stad. Om te winkelen, te feesten, te hossen met carnaval en om bij te komen op een terrasje. Maar kun je er ook een mooi pietenpak kopen? We deden een kort onderzoek en kwamen tot de volgende conclusies en aanbevelingen voor degene die een pietenpak willen kopen in Maastricht.

Kun je ook een pietenpak kopen in Meestrich?

IN Maastricht als dè stad van het carnaval zou je een groot aantal verhuurbedrijven verwachten, maar niets is minder waar. Juist in Maastricht overheerst de gedachte dat je je feestkleding moet kopen in plaats van huren. Bourgondisch als Maastricht is, valt er altijd wel wat te vieren en Sinterklaas hoort daar zeker bij. De hulppieten kopen dus gewoon hun pietenkleding bij de lokale feestwinkel in Meestrich.

Lokale feestwinkels  in Maastricht druk rond feestdagen

Echter, hoe dichter op carnaval, hoe drukker de carnavalswinkels het hebben. Wil je in alle rust een pietenpak uitzoeken, dan kun je beter ergens in de zomer beginnen met zoeken. Gek genoeg zijn heel veel feestwinkels dan gesloten of omgetoverd tot de één of andere outlet of zelfs beddenzaak.

Hartje zomer pietenpak kopen lastig in Maastricht

In Valkenswaard vindt je wel een enorme feestwinkel die het hele jaar door werk maakt van feestkleding. Ook hartje zomer kun je daar pietenpak Marbella, San Sebastiaan of Murcia komen passen. Dus lukt het je niet een pietenkostuum in Maastricht te kopen, dan kun je altijd online gaan shoppen bij D@G. Enne, hoewel de laars van Nederland langer is dan die van Sinterklaas, is de afstand tussen Maastricht en Valkenswaard hemelsbreed slechts 57 km. Over de weg iets meer dan 80.

Pietenpak  met stijl te koop

Denk je bij pietenpak uitsluitend aan een pofbroek op een maillot, dan ken je de fluwelen Spaanse  pietenkostuums nog niet. Ook de Amsterdams pakken zijn weer heel anders dan de knal paarse of rode pakken die je gewend bent. Amsterdam is een stijlvol pietenpak waarin je je echt het heertje zal voelen, dus uitstekend geschikt voor het sinterklaasfeest in Maastricht.

Pietenpak kopen maastricht