Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Pietenpak kopen Roermond

Pietenpak kopen Roermond

Remunj is het paradijs op aarde met carnaval. Ook tijdens de oktoberfeesten staat Roermond zijn mannetje. Eigenlijk wordt elk  feest net een beetje meer gevierd in het Zuiden dan in het Noorden, maar geldt dat ook voor Sinterklaas?

Zie ginds komt de Stoomboot?

Het zou goed kunnen, een Sinterklaas die per arriveert. Moet hij wel een aardig eindje stroom opwaarts langs Rijn en Maas. Geen wonder dat na zo’n lange tocht de zwarte pieten toe zijn aan een nieuwe outfit. Het gebeurt dan ook regelmatig dat de zwarte pieten samen met Sinterklaas nieuwe pietenpakken gaan kopen in Roermond.

Goedkope pietenpakken in Roermond

Net als alle andere middelgrote steden in Limburg of Noord Brabant, kun je in Roermond op verschillende plaatsen feestkleding kopen. In dergelijke winkels kun je meestal ook terecht voor pieten pakken, maar nooit voor Sinterklaas mantels. En dat heeft natuurlijk een reden. Want de kleding van Sinterklaas is echt exclusief. Zelfs zijn toga haalt hij liever bij de bisschoppelijke hofleverancier. Maar voor een leuk pietenpak kun je best terecht in Roermond.

Luxer segment pietenpakken kopen lastig

Net als de luxe sinterklaaskleding, zijn ook de pietenpakken uit het luxe segment, minder goed verkrijgbaar. Kleding die lekker zit, uitstekend past en ook nog eens gemaakt is van de hoogste kwaliteit, die vind je op maar weinig plekken. Een enkele feestwinkel met verhuurafdeling daar gelaten, moet je voor dergelijke kostuums toch echt naar een exclusieve feestwinkel.

Roermond of Valkenswaards pietenpak?

Gelukkig voor jouw als inwoner van Roermond, is er zo’n topwinkel in de buurt. D@G Fopenfeestwinkel heeft werkelijk alle pietenpakken die je ooit gezien hebt op TV of bij de intocht.  Zo’n prachtig rood zwart fluwelenpak San Sebastian bijvoorbeeld. Zoiets wil je vastpakken, voelen, knuffelen.  En weet je wat nou zo leuk is? Dat mag ook nog. Een beetje exclusief pietenpak koop je al voor €80. Ook voor minder koop je topkostuums, zodat je echt nooit meer in zo’n nylon pietenpak gevalletje van de Blokker hoeft te lopen.

Pietenpak kopen Roermond