Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Tropische Hawaii Party organiseren?

Tropische Hawaii Party organiseren?

Verwarming graadje hoger

We hoeven natuurlijk niet dag en nacht wakker te liggen van het milieu. Hoewel het broeikaseffect sowieso zorgt voor langzame opwarming van de aarde, mag je zo af en toe best even gek doen. Zet de verwarming eens op 27 en draag de rest van de week twee truien of laat de auto staan om je geweten te sussen.  Nu kun je je zomerse jurkje aantrekken en maak een mooie afspeellijst in Spotify. Heb je geen kaas gegeten van muziek dan zoek je gewoon op bijv. “zumba 2017” en je vindt zeer zeker een kant en klare afspeellijst waarmee je je in het zweet kunt dansen.

Nodig vrienden en vriendinnen uit voor je Hawaii party

Hoewel het natuurlijk best een keertje leuk is in je eentje te swingen met de gordijnen dicht, is het toch gezelliger met een paar mensen erbij. Maak een paar tropisch getinte uitnodigingen en verras je vrienden met een tropisch feest. Verjaardag vieren doe je natuurlijk allang niet meer, dus vrienden en familie zullen het harstikke leuk vinden wanneer je spintaan een feestje geeft.

Gedeelde vreugd…..

Zie je op tegen het versieren van je huis of het maken van lekkere tropische hapjes en drankjes? Laat je helpen! Op Google of Pinterest vind je allerlei suggesties, maar wedden dat er in je vriendenkring ook heel wat partypeople te vinden zijn? Mensen die dolgraag willen laten zien wat ze in de keuken allemaal klaar kunnen makenJ.  Als je het goed doet, is het enige wat je hoeft te doen te zorgen voor aankleding en muziek. Zelfs de drankjes kunnen je mensen zelf laten mixen als je vraagt of iedereen zijn favoriete fles meeneemt.

Sangria por la fiësta

Niets maakt de beentjes zo los als een kan Sangria. Als je er goed over nadenkt, moet de naam wel een samenstelling van sangre en allegria zijn. “Sangre” staat voor bloed en duidt natuurlijk op de kleur van de drank (rode wijn is het belangrijkste ingrediënt, naast Licor 43, Cointreau en schijfjes sinaasappel en appel), allegria voor vrolijkheid. Omdat je de drank deelt met anderen, verhoogt het onmiddellijk de feeststemming. En als het op is, maak je gewoon nieuwe met wat er nog over is aan drank. Vanwege het fruit oogt het onschadelijk, maar oh men, wat stijgt dat goedje naar je hoofd.

Met de taxi naar huis

Mochten je vrienden met de auto zijn, zorg dan maar voor een paar extra slaapplaatsen òf een uber taxi. Want een tropisch feestje houdt pas op als de zon alweer opkomt. Ohja, vergeet niet de buren te waarschuwen!