Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Verjaardagsfeest

Verjaardagsfeest

Thema voor Kinderfeestjes

Zolang de kinderen nog op de basisschool zitten, zijn de verjaardagen een hele uitdaging voor de moeders. Niet alleen moet er een cadeautje komen, maar er moet natuurlijk ook een speciale traktatie komen en een feestje, liefst in een thema dat de jarige job zelf heeft uitgekozen. Dat maakt het namelijk het makkelijkst om te organiseren.

Ga naar buiten met kleine kinderen

Heb je eenmaal een thema dan wijst de rest zich vanzelf. Een bezoek aan het zwembad of de lokale speeltuin of park is vaak al voldoende om het grut bezig te houden. Je kunt je uitsloven en allemaal spelletjes bedenken en speurtochten uitzetten, maar gewoon losgaan is vaak veel leuker. Niet alleen voor de kids, maar ook voor jou, als organisator. Is er regen dan is een verkleedpartij nog altijd een geweldige manier om de tijd feestelijk door te brengen. Maak er een modeshow van en schiet vooral véél foto’s.

Tips voor tieners

Verjaardagen van tieners worden al lastiger te plannen. Thema’s zijn stom en feestjes zijn uit. Liefst wil de tiener zelf op pad met een paar vrienden of vriendinnen. Naar de bioscoop, speelparadijs, chillen met een zak popcorn en een blikje Monster energy. Thuis een feestje bouwen kan ook, zonder dat je er veel omkijk naar hebt. Zorg voor weinig verlichting, veel kussens en een paar goede boxen, TV en spelcomputer en de heren vermaken zich wel. Dames geef je een paar dozen make-up, nagellak en haar extensions en na afloop een foto shoot. Niet voor de mooi, wel voor de leuk!

Volwassen feestje

Dat klinkt al minder gezellig, en kom op, het hoeft ook niet zo volwassen. Lekker gek doen, daar word je pas blij van. Wil je er zeker van zijn dat de mensen een beetje los komen, haal ze dan uit hun comfortzone door een dresscode op de uitnodiging te zetten. Gaat dat je te ver, dan kun je ter plekke een schminkhoek aanbieden, compleet met hoeden, snorren en pruiken. En net als met karaoke, als er eentje begint, is de rest niet meer te houden. Dart wordt lachen, gieren brullen! En over karaoke gesproken, zet de microfoon maar klaar. Wie weet welk talent je nog aanboort bij je gasten.

Feest begint bij de uitnodiging

Een feest wordt pas echt een feest als je er een uitnodiging voor krijgt. Beetje opwarmen, voorbereiden, zin krijgen. Vrolijke kleuren, grappige teksten en misschien een persoonlijke foto van het feestvarken zorgen ervoor dat mensen zich inleven en verheugen op het feest dat komt. Zeker bij jubilea mag een uitnodiging niet ontbreken!