Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Carnavalsjassen bont

Bont is het helemaal dit jaar. Vooral tijger en panterprintjes duiken overal op. Ook de carnavalsjassen hebben dit seizoen heel wat bont. Het dierenvelletje inspireert de meeste mensen tot nogal bijzonder dierlijk gedrag. We pronken met ons bonte velletje, als waren we een stelletje krolse katten. Op de één of ander manier boort het dragen van bont instinctieve driften aan. Maar met carnaval steken we daar natuurlijk graag en flink de draak mee.

Toont alle 27 resultaten

Warme bontjas met carnaval

Anders dan in Brazilië, staan we in Nederland vaak hartje winter naar de optocht te kijken. “Mama, ik heb het zo kkkoud!”Helemaal niet gek dus om een lekkere warme bontjas aan te trekken. En dan natuurlijk ook eentje die helemaal in stijl van het carnaval is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwartwit gevlekte bontjas of een carnavalsjas met tijgerprint? Allemaal heerlijk fluffy en natuurlijk niet van een echt beestje maar van het mooiste imitatiebont.

Voordelige carnavalsjassen met bont

Wie denkt dat een carnavalsjas met bont hartstikke duur is, zal aangenaam verrast zijn door de prijzen. Voor nog geen zes tientjes heb je een geheel gevoerd bontjasje waarmee je jezelf lekker warm kunt houden tijdens de koude vastenloavond. De bontjassen zijn er in diverse kleuren en uitvoeringen. Je hebt lange carnavalsjassen met bont en korte bontjasjes in vrolijke carnavalskleuren.

Reuze wuppy in oranje bontjas

De carnavalsjassen met bont zorgen ervoor dat je eruit ziet als een reuze wuppy. Lekker langharig bont dat uitnodigt tot flink kroelen. Zo aaibaar heb je er nog nooit uitgezien. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld bordeauxrood, paars, knalgeel of helblauw, maar ook zijn er roze en felrode bontjasjes, met korte haren of juist lekker langharig.

Bontjas met dierenprint

Met carnaval kun je lekker de beest uithangen in de carnavalsjassen met dierenprintbont. Ga je voor zebrabont, tijgerbont of misschien toch liever voor een carnavalsjas uitgevoerd in Dalmatiërbont? Mocht je denken dat een Dalmatiër toch helemaal geen bonte vacht heeft, denk dan maar dat deze print eigenlijk hoort bij de zeldzame witte sneeuwpanter die vast zo’n mooi gestippeld velletje heeft.

Lux gevoerde carnavalsjassen met bont

Nu zijn bontjassen van zichzelf al een stuk warmer dan een gewoon katoentje, maar deze bontjassen zijn ook nog eens netjes gevoerd. De haren zorgen voor isolatie en de voering zorgt ervoor dat de wind er niet dwars door heen waait. Niet dat je er met min tien mee naar buiten kunt, maar met carnaval heb je echt wel wat aan een carnavalsjas met bont.

Fop & Feestwinkel