Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

We kunnen online bestellingen niet verwerken in verband met extreme drukte. Kom naar de winkel, heel veel voorraad!

Home Carnavalskleding Carnavalskleding Heren Carnavalsjassen met licht Heren
Filters

Carnavalsjassen met licht Heren

Nieuw en uniek in de party en carnavals wereld zijn onze led producten. Dit betreft een werkelijk schitterende collectie jassen, gilets en accessoires voorzien van led licht voor dames en heren in alle maten. Want met een kledingstuk van de unieke Led,s party collection ben jij de “Star” van de avond. De batterijbox van alle art. is heel gemakkelijk af te koppelen waarna het kledingstuk voorzichtig op de hand gewassen kan worden. Laten drogen op een hanger, niet in de droogtrommel !!

Toont alle 21 resultaten

Heren carnavals jassen met licht

Dit carnaval hebben we heren carnavalsjassen met licht! Helemaal nieuw maar als je de heren carnavalsjassen met licht ziet, dan begrijp je eigenlijk niet waarom we daar zo lang op hebben moeten wachten. De lampjes passen zo perfect bij de carnavalsjassen dat je je eigenlijk nu al niet meer kunt voorstelen dat we ooit zonder moesten doen.

Lang leve LED technologie

Dat we nog niet eerder de heren carnavalsjassen met licht hadden, komt natuurlijk doordat de LED verlichting nog niet zo heel lang op de markt is.  Natuurlijk kun je wel heel strips voor je huis bestellen maar tot nog toe was dat allemaal tamelijk kostbaar. Vorig jaar zag je met kerst ineens een hausse aan gezellige LED verlichting. Want LED verlichting is geen koel en koud wit licht meer, maar is verkrijgbaar in alle kleuren. Vaak kun je op afstand de kleuren ook nog wisselen. Deze techniek zit nog niet in de verlichting van de carnavalsjassen, maar wel schijnen de LED-jes in allerlei vrolijke kleuren. Perfect voor carnaval.

Prins carnaval zal jaloers zijn op de carnavalsjassen met licht

We kunnen nu wel al met enige stelligheid zeggen dan je met deze jassen iets unieks koopt, waar de prins jaloers op zal zijn. En niet alleen de jassen zijn voorzien van LED’s, mar ook de hoeden en andere accessoires. Je kunt bijvoorbeeld ook een mooie piratenhoed met LED verlichting aanschaffen. Wil je helemaal in de disco sfeer naar carnaval dan hebben we ook glittercolbertjes in fel rood met verlichting. Zo kun je zelf de TV quizz master gaan uithangen. “En Pierre, wat hebben zij gewonnen?” Misschien wel één van de dames carnavalsjassen met licht?

Fop & Feestwinkel