feestwinkelFeestwinkel  20000 artikelen  20.000 producten op voorraad   Snelle verzending  Snelle verzending  Niet goed geld terug  Niet goed, geld terug   Uitstekende klantenservice  Uitstekende klantenservice  Review   Beoordeling 8.8/10

Carnavalskleding Eindhoven

Carnavalskleding eindhoven

 

De beste manier om goede carnavalskleding te scoren in de buurt van Eindhoven, is uiteraard GOOGLE te gebruiken. Type gewoon in wat je zoekt, bijvoorbeeld “piratenkostuum Eindhoven” en je ziet als snel waar je de goedkoopste piratenoutfit kunt kopen voor komend carnaval. Maar misschien ben je een beetje old fashioned en wil je graag eerst zien en voelen wat je koopt. Dan kom je natuurlijk naar onze enorme feestwinkel  in Valkenswaard, op nog geen half uur rijden vanaf Eindhoven. En, waar vind je dat nog: Gratis parkeren. Voor de deur! 

Feestbeesten Eindhoven komen naar Fop en Feest

Ben je een beetje zoals wij, een echt feestbeest dus, dan wil je de kleding eerst zien, passen, vergelijken en dan pas kopen. Want hoe zit die prachtige carnavalsjas en is dat kekke Robin Hood kostuum ook warm genoeg als het buiten -10 is? Bij Fopenfeest snappen we dat helemaal en daarom hebben we een echte winkel, de grootste van Eindhoven en omstreken, waar je het hele jaar door carnavalskleding kunt kopen. Houd je niet van carnaval, maar wel van feestjes dan vind je in onze winkel genoeg inspiratie voor de rest van je leven. Kom naar onze winkel, op nog geen 15 kilometer van Eindhoven en deel onze passie: verkleden!

Ben je dus op zoek naar Carnavalskleding Eindhoven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In het Brabantse Eindhoven is de gekste carnaval, beweren ze zelf daar in Lampegat.  Lampegat is namelijk de naam van Eindhoven tijdens het carnaval. Logisch want Philips heeft er met zijn gloeilampenfabriek, zijn eerste stapjes gezet en de stad groot gemaakt. Dus wanneer je iets met lampen of licht hebt, dan ga je in je carnavalskleding Eindhoven naar Lampegat. Vergeet vooral niet dat ze in Eindhoven geen Alaaf roepen, maar Salaai.

De mooiste Carnavalskleding Eindhoven in eigen kleuren

De carnavalskleuren van Eindhoven zijn oranje-blauw oranje, dus wie in stijl wil gaan, kiest iets in die kleuren. Voor carnavalskleding Eindhoven kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen bij sprookjes carnavalskleding. Er zit vast wel een blauw elfje bij dat je kunt opleuken met oranje accessoires. Om geheel in stijl van het Lampegat te blijven kun je natuurlijk ook je licht op steken bij lichtgevende stropdassen, strikjes en bretels.

carnavalskleding eindhoven

Er is altijd wel wat aan de hand in Lampegat

Het lijkt erop of je extra je best moet doen wil je met je carnavalskleding opvallen in Eindhoven. Ze kijken nergens meer van op daar. Dus, oe gekker hoe beter. Ben je nog op zoek naar kleding hiervoor kijk dan bij onze speciale carnavalskleding boeren bruiloft en neem voor de zekerheid ook nog even de regels door wanneer je de boeren bruiloft wilt bijwonen. Want hoewel het om een feest gaat en om een onechte verbintenis, zijn de tradities er om heen heel serieus. Speciale kleding is een must.

Laat Lampegat stralen motto Eindhovens carnaval

Ieder jaar wordt er aan het einde van het carnaval (de houdoe avond), het nieuwe motto bedacht voor het komende carnaval. Zodende is er genoeg tijd om na te denken over leuke liedjes en mooie praalwagens. Het motto komt namelijk vaak terug in de carnavalsliedjes en geeft ook inspiratie voor het maken van praalwagens en de kinderoptocht. Leuk om te weten wanneer jezelf naar iets speciaals zoekt. Bovendien krijg je extra punten wanneer je mee doet in de optocht en iets van het thema laat zien.

carnavalskleding eindhoven

Carnavalskleding Eindhoven online bestellen

Wees er op tijd bij en bestel je carnavalskleding Eindhoven online of kom naar Valkenswaard. Wat je zeker niet moet missen wanneer je naar Eindhoven gaat om carnaval te vieren. Want dan is de grote carnavalsoptocht. Er is ook grote feesttent op de markt om het feest hoe dan ook te vieren al vriest het 30 graden onder nul. De stadshofkapel “De Eendracht” zorgt ieder jaar weer voor de muzikale omlijsting.

Wist je dat Valkenswaard maar een half uurtje van Eindhoven rijden is? Gratis voor de deur parkeren en persoonlijke aandacht voor je.  

Salaai!#lampegatdegekste.