feestwinkelFeestwinkel  20000 artikelen  20.000 producten op voorraad   Snelle verzending  Snelle verzending  Niet goed geld terug  Niet goed, geld terug   Uitstekende klantenservice  Uitstekende klantenservice  Review   Beoordeling 8.8/10

Carnavalskleding Geldrop

Carnavalskleding Geldrop


Carnavalskleding Geldrop

Op zoek naar carnavalskleding Geldrop? In Lappegat wort op echt Brabantse wijze carnaval gevierd. Om samen met Stadsprins Ferrie d’n Urste polonaise te kunnen lopen in Lappegat, moet je natuurlijk wel een mooi carnavalskostuum hebben. Met zoveel carnavalsverenigingen heb je inspiratie genoeg in Geldrop voor carnavalskleding. Wie een fan is van  CV Supermanstam kijkt natuurlijk als eerste bij onze carnavalskleding superhelden. We hebben de originele Batman, Mario Bros en Spiderman als carnavalskleding maar ook het morphsuit van Superman.

Prinsen en prinsessen in carnavalskleding Geldrop

Een prinsenpak is natuurlijk not done, maar je kunt je natuurlijk wel hullen in andere sprookjes gewaden. Uiteraard heeft elke prins een vader (vorst) en een adjudant, maar ook een moeder. Daarnaast komt een beetje vertier altijd van pas. Dus wie weet kun je de prins wel verrassen als clown, of zit die al in de hofhuishouding van Ferrie d’n Urste?

Bescherm de prins in soldaat carnavalskleding Geldrop

Bij fop en feestwinkel tref je vele imponerende uniformen aan. Omdat het hele carnaval in Lappegat georganiseerd is rond en door de carnavalsverenigingen (Geldrop heeft er wel vijf) maak je goede sier met een uniform in stijl. Lijfwacht van de prins, soldaat, markies of edelman, ridder, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij carnavalskleding Geldrop. Omdat deze stad een hele lange geschiedenis van carnaval heeft, is het wellicht ook leuk om een kijkje te nemen bij historische carnavalskleding.

Geldrop heeft ook jeugdige carnavalsvereniging de Stillekens

In tegenstelling tot vele andere dorpen en steden, heeft Lappegat een carnavalsvereniging die uitsluitend uit jeugdigen bestaat. Een mooie aanleiding om onze kindercollectie carnavalskleding te bekijken, want zowel voor jongens als meisjes heeft carnavalskleding Geldrop de nodige mooie kostuums. Van prinses tot elfje en van heks tot flowerpower girl. Hippie kostuum of discojurkje, Geldrop carnavalskleding heeft een passend setje.

Geëmancipeerde carnavalskleding Geldrop

Dames die lid zij van een carnavalsvereniging kunnen traditiegetrouw uitsluitend dansmarieke zijn, binnen de hofhuishouding van de Prins. Die bestaat verder uit de vorst, de adjudant en de raad van 11.  Maar dat van die dansmariekes daar zijn wij het niet mee eens. Maar de disco carnavalskleding is wel heel erg geschikt om er de dansmariekes mee aan te kleden. En trouwens, wie zegt dat dansmariekes per se meisjes moeten zijn? Er is minstens één carnavalsvereniging waar de oude tradities over boord gegooid zijn; de Zotteklappers uit Soesterberg. Niet alleen hebben ze geen raad van 11, maar raad van 7 (uit nood geboren), maar ook zijn de dansmariekes er mannen en zijn vrouwen net zo goed de nar en kunnen ze zelfs Prinses carnaval worden, als ze willen en over genoeg middelen beschikken. En in Geldrop kan dat ook, sinds 2014 dus dames, iemand interesse om Prinses Carnaval te worden?