feestwinkelFeestwinkel  20000 artikelen  20.000 producten op voorraad   Snelle verzending  Snelle verzending  Niet goed geld terug  Niet goed, geld terug   Uitstekende klantenservice  Uitstekende klantenservice  Review   Beoordeling 8.8/10

Carnavalskleding Helmond

Carnavalskleding Helmond


Carnavalskleding Helmond

Tijdens carnaval verandert Helmond in Kattegat. Dus zoek je toepasselijke carnavalskleding Helmond, dan zou je iets katachtigs kunnen aantrekken. Uiteraard in de carnavalskleuren van Helmond; zwart, wit, geel, blauw, rood en groen. Ben je van plan meer plaatsen in Brabant aan te doen tijdens carnaval, dan is Brabant carnavalskleding misschien iets voor jou.

Helmond wordt kattegat

Binnen de categorie carnavalskleding dieren vind je was wel een carnavalskostuum dat niet voor de poes is. Een andere naam voor Helmond is ook Keijebijtersgat, een naam die verwijst naar het textielverleden van de stad. Om de garens beter te verwerken werd er spuug gebruikt, en om meer speeksel te krijgen kauwde men op van alles en nog wat, ook keien dus.

Optocht Helmond bekijk je natuurlijk in carnavalskleding

In Brabant wordt carnaval groots gevierd. Helmond heeft zelfs één van de grootste optochten van het zuiden. Het loont dus om eens te gaan kijken tijdens de grote optocht. Hij vindt plaats op zondag. Wil je je dan geen buitenstaander voelen, trek dan op zijn minst een boerenkiel aan, iets van Brabant carnavalskleding  of iets wat past bij het thema van het carnaval. Uiteraard kun je alles online bestellen, maar mocht je zin hebben om alvast een beetje inde stemming te komen, kom dan naar onze winkel in Valkenswaard.

Toepasselijke carnavalskleding Helmond

Komend seizoen is het motto “Doede gallie mee”, ofwel allemaal inhaken op zijn Nederlands. De kleur is goud. Dit heeft te maken met het 55 jarige, dus gouden jubileum van de grootste vereniging. Het motto nodigt je namelijk uit het gouden jubileum van de Keijenbijters te komen vieren, met zijn allen. Dat geeft veel ruimte natuurlijk voor een persoonlijke invulling. Kijk eens bij het thema glamour en glitter of disco, hier vind je vele discorokjes, hesjes en glamourjurkjes in glitterende goud kleuren.

Carnavalskleding Helmond in de kleuren zwart, wit, geel, blauw, rood en groen

In Helmond zijn ze niet zo zuinig met kleuren. De plaatselijke feestdas telt er maar liefst 6. Zwart en wit van het klooster, geel rood en groen de originele carnavalskleuren en blauw, tja dat staat toch voor de hemel of toch voor voetbalJ. Want Brabanders zijn niet alleen gek op carnaval, ze zijn ook helemaal wauws van voetbal. Dus met iets van een FC op je carnavalskleding Helmond val je absoluut niet uit de toon.’