Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Nieuwe collectie 2023

Carnaval 2023
In deze categorie vindt u alle nieuwe heren kleding voor carnaval 2023. Net als in de gewone mode is ook carnavalskleding onderhevig aan trends. Koop originele carnavalskleding in onze webshop.

Resultaat 1–32 van de 333 resultaten wordt getoond

Nieuwe collectie 2023 carnavalskleding heren

Ben je benieuwd naar onze nieuwe collectie carnavalskleding 2023 voor heren? Of wil je zeker weten dat je komend carnaval in een nieuw carnavalskostuum verschijnt, kijk dan bij onze nieuwe collectie 2023. Ieder jaar zorgen we voor nieuwe items zodat er ook voor de meest doorgewinterde carnavalsgast iets nieuws te beleven is. En zo vind je in bijna iedere categorie wel een nieuwe aanwinst, zoals Freddy Mercury bij de afdeling superhelden, mooie nieuwe carnavalsjassen, zoals Piraat Wilbers en verder heel veel disco carnavalskleding.

Jaren 70 nieuwe trend in carnavalskleding

Komend carnaval zal wat ons betreft in het teken van de jaren 70 staan. Met veel neon en glitter en foute joggingpakken. De mode uit de jaren 70 met de soulbroeken met wijde pijpen en de laarzen met plateau zijn dan ook zeer carnavalswaardig. Je zou bijna niet geloven dat deze kleding ècht gedragen werd in de 70- er jaren en echt niet alleen door de artiesten op het podium. De dansgasten in de disco deden net zo hard mee onder leiding van John Travolta, wiens witte pak natuurlijk niet ontbreekt in de nieuwe collectie 2023.

Nieuwe carnavalskleding 2023 steeds exclusiever

Wie onze nieuwe aanwinsten bekijkt zal beamen dat alle carnavalskleding steeds exclusiever wordt. Dit komt omdat het carnaval (ook boven de rivieren) steeds meer aanhangers krijgt. Deze nieuwbakken feestgangers willen natuurlijk niet onder doen voor de Zuiderburen en kosten noch moeite worden gespaard om er op zijn carnavalsbest uit te zien. Zowel voor heren als dames is de carnavalskleding van topkwaliteit die je op maat koopt, zodat je er niet als een hobbezak bij hoeft te lopen.

Nieuwe Sterren met allures

Zelfs de Pimp King, een “pooier” kostuum dat wel heel veel doet denken aan kleding van bekende rappers als kleine viezerik, glimt en blinkt. Misschien dat we deze in de toekomst toch in de categorie exclusieve carnavalskleding heren moeten gaan opnemen?

Fop & Feestwinkel