Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Home Carnavalskleding Carnavalskleding Dames Carnavalskleding met licht Dames
Filters

Carnavalskleding met licht Dames

Dames carnavalskleding met licht zorgen ervoor dat jij niet over het hoofd gezien kan worden. ’s Avonds in het donker zorgen de carnavalsjassen met licht dat jij het stralende middelpunt van het feest bent. Wie licht geeft valt op, zeker met onze prachtige LED verlichting die natuurlijk super veilig is. Kies voor een flonkerend disco giletje of accentueer je contouren.

 

Toont alle 20 resultaten

Gevoerde dames carnavalskleding met licht

Ben je op zoek naar en echt opvallende carnavalskleding dan zijn de carnavalsjassen met LED verlichting natuurlijk precies wat je zoekt. Je kunt er ook een bijpassende hoed met verlichting bijkrijgen, da’s nog eens in stijl blijven. Bij de giletjes is de Picasso een hele vrolijke, maar ook het Castalia vest zal je hart sneller laten kloppen. Zeker wanneer je een beetje een disco type uit de jaren 70 bent.

Onderhoud Dames Carnavalsjassen met licht

Je zult het niet geloven maar deze carnavalsjassen met licht zijn nog wasbaar ook. Je moet er alleen voor zorgen dat je de batterij unit even loshaalt. Daarna kun je de jas of het gilet voorzichtig op de hand was. De LED verlichting is verwerkt in de borduursels, dus niet geplakt. Daarom kun je de dames carnavalskleding met licht keer op keer, jaar na jaar, gebruiken. En wat is er gezelliger dan samen hetzelfde dragen? Voor je partner is er natuurlijk ook heel wat te kiezen uit de collectie “heren carnavalsjassen met licht”.

Veilig in het verkeer met verlichte carnavalsjassen voor dames

Als wandelaar word je snel over het hoofd geien in het verkeer. Fietsers hebben reflectoren en lampen, net als brommers en auto’s. Maar voetgangers vallen nauwelijks op. Dan is het een geruststellend idee dat je ’s avonds met de dames carnavalsjassen daar geen last van hebt. Wel zo veilig ook wanneer je licht zwalkend je weg naar huis toe zoektJ. Misschien dat we er maar een gewoonte van moeten maken, LED verlichting in al onze jassen. Onze carnavalsjassen, bijvoorbeeld de Minerva carnavalsjas met Led verlichting of de wat langere Aurelia, zijn helemaal gevoerd. Dus je kan overwegen er je winterjas van te maken!

Fop & Feestwinkel