feestwinkelFeestwinkel  20000 artikelen  20.000 producten op voorraad   Snelle verzending  Snelle verzending  Niet goed geld terug  Niet goed, geld terug   Uitstekende klantenservice  Uitstekende klantenservice  Review   Beoordeling 8.8/10

Carnavalskleding Venlo

Carnavalskleding Venlo


Carnavalskleding Venlo Buitengewoon

In Venlo, daar gebeurt het. Dat de carnavalskleding van Venlo buitengewoon is, staat buiten kijf. In Venlo wordt namelijk ieder haar op de Zoepkoel ( de marktplaats) de Boètegewoeëne Boètezitting gehouden. Dit gebeurt op carnavalszaterdag en hier treden de allerbekendste carnavalsartiesten op  uit de Limburgse vastelaoveswereld. Het heeft niets te maken met boetedoening maar alles met het carnavalse buitengebeuren, want het carnaval in Limburg vindt vooral buiten, in de straten plaats.

Buitengewone carnavalskleding Venlo

Wie een buitengewone buitenavond organiseert, moet zich ook buitengewoon kleden natuurlijk. Hiermee lijkt Venlo en de Zoepkoel het kloppend hart van het Limburgse carnaval lijkt te zijn, of zou dat toch de Brand brouwerij zijnJ? In ieder geval is buitengewone carnavalskleding in Venlo zo’n beetje verplicht, tenzij je in de maand februari tijdelijk emigreert naar een warm land. Maar een echte Venlose kijkt het hele jaar uit naar carnaval en is ook het hele jaar bezig met de outfit van het volgende jaar. Per slot van rekening moet je wel een beetje je best doen om buitengewoon te zijn.

Tips voor carnavalskleding Venlo

  1. Bestel je carnavalskleding Venlo op tijd, want voor je het weet is je favoriete kledingstuk uitverkocht. Houdt er rekening mee dat er van sommige carnavalskleding maar enkele of soms slecht één exemplaar is. Dit komt omdat onze carnavalskleding geen 13 in een dozijn is, maar mooie toneelkleding van topkwaliteit. En dan hoef je nog niet eens in de categorie exclusieve carnavalskleding te kijken. Want al onze carnvaloutfits zijn buitengewoon. Zelfs wanneer je op zoek bent naar goedkope carnavalskleding, kun je rekenen op goede kwaliteit. Want het motto van fopenfeestwinkel.nl is ook “buitengewoon goed” zijn. Kijk bij onze aanbiedingen.
  2. Wanneer je alle dagen carnaval wilt vieren houdt er dan rekening mee dat je aan één kostuum niet genoeg hebt. Je kunt wel met één carnvalsjas toe, maar wil je ook de Boerebroélof meemaken op dinsdag, dan moet je iets uitzoeken bij historische carnavalskleding. Want al lijkt alles te kunnen, er zijn wel degelijk etiquette waar je je als carnavalsvierder moet houden. Tijdens de boerenbruiloft in Venlo draag je dus geen bonte carnavalskleding, maar chique kleding in zwart, grijs en wit.
  3. Bestel je carnavalskleding online of breng een bezoek aan onze winkel in Valkenswaard. Het is vanaf Venlo maar 46 minuutjes rijden via de A67. Je moet er wel even de grens voor overJ. Maar dan kun je in ons carnavalswalhalla vast in hogere sferen komen. We weten zeker dat je onmiddellijk zin krijgt in nieuwe carnavalskleding!

Kijk eens rustig rond op onze site want die staat boordevol inspiratie. Niet alleen qua carnavalskleding, maar natuurlijk ook voor de accessoires en de aankleding en versiering van bijvoorbeeld je huis. Want als het carnaval is in Venlo, dan doet iedereen mee. Een soort van WK feest waarbij Oranje de kampioen is.  Maar dan zingen we niet het Wilhelmus maar “Veur altiéd eine Venlonaer” van JC Kwadraat, uiteraard in Venlose carnavalskleding, dus laat de boerenkiel maar thuis. Te gewoon.