feestwinkelFeestwinkel  20000 artikelen  20.000 producten op voorraad   Snelle verzending  Snelle verzending  Niet goed geld terug  Niet goed, geld terug   Uitstekende klantenservice  Uitstekende klantenservice  Review   Beoordeling 8.8/10

Carnavalskleding Weert

Carnavalskleding Weert


Carnavalskleding Weert

In Weert vieren ze ieder jaar weer carnaval op z’n Limburgs. Rogsstaekerstad  is vijf dagen lang het toneel voor carnavalskleding Weert. Het roggen steken zit de Wichters in het bloed blijkbaar. Net als in andere Limburgse steden staat Weert vijf dagen lang op zijn kop. De Roggestaekers hebben het voor het zeggen en dat betekent vijf dagen lang in carnavalskleding plezier maken in Weert.

Boerenbal carnavalskleding in Weert

Op dinsdag sluit het carnaval met het Boorebâl, een bijzonder evenement met een eigen dresscode. Kijk maar eens bij het thema carnavalskleding Boerenbruiloft. Tijdens de boerenbruiloft wordt een paar onecht verbonden, maar ondanks het feestelijke tintje is dit toch een serieuze aangelegenheid. De kleuren zijn dan ook hoofdzakelijk zwart grijs en wit. Mannen dragen zelfs een stropdas.  Wat anders is het kindercarnaval, waar het uitsluitend om de lol gaat. Carnavalskleding kinderen is er in een aparte jongens en meisjes afdeling. Bij beide vind je alle soorten carnavalskleding, van sprookjes tot superhelden.

Meelopen met de Wichteroptocht in carnavalskleding Rogstaekersstad

Voor Carnavalskleding Weert kun je  ook terecht bij carnavalskleding Limburg. Hier vind je volop kleding in rood, groen en geel de kleuren die horen bij het carnaval Limburg. Een spijkerbroek met rood geel groene sokken of das is al voldoende om mee te lopen met de Wichter optocht. Dit is een kleine versie van de grote Rogssteaekersoptocht. Een enorme praalwagen is dan niet nodig, ook in je eentje of met de kinderen kan je in Weertse carnavalskleding zo meelopen. Er is voor elk wat wils zodat je je geen moment hoeft te vervelen tijdens het carnaval in Rogstaekersstad.

Rood, geel en groen kleuren van carnavalskleding Limburg

In de tussentijd is het rood geel en groen wat de klok slaat. In het Weertse Limburg gaat het niet zozeer om bijzondere pekskes, als wel om de lol. Carnaval wordt dan ook vooral buiten, op straat gevierd. Iets om rekening mee te houden, want het carnaval valt eind februari. Onze speciale carnavalsjassen zorgen ervoor dat je geen kou vat. Je stem raak je toch wel kwaijt!