Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

We kunnen online bestellingen niet verwerken in verband met extreme drukte. Kom naar de winkel, heel veel voorraad!

Filters

Clown

De clown is een komische artiest in het circus die jong en oud vermaakt met zijn grappen. Ook tijdens de carnaval ziet men hem graag en zorgt hij altijd voor het nodige entertainment. Met de jaren zijn de te grote clownspakken verdwenen en zijn getailleerde clownspakken met korte rok zijn helemaal de trend. De clownspakken zijn uit te breiden met natuurlijk een rode neus, schoenen, schmink, pruiken en hoeden.

 

Toont alle 16 resultaten

Traditionele Clown carnavalskleding dames

Voor de echte feestvierders is de collectie clown carnavalskleding dames een must. Anders dan de Harlekijn, kun je je als clown natuurlijk op verschillende manieren presenteren. Wat denk je van een tuinkabouter dame of een meer dirndl achtige clown? Natuurlijk is de clown carnavalskleding wel in de kleur van het Limburgse carnaval: rood, geel en groen. Kijk maar eens hoe dat zit met de kleuren van carnaval bij carnavalskleding Limburg en carnavalskleding Brabant.

Vrolijke of sexy clown carnavalskleding.

Maar je kunt natuurlijk ook als sexy clown gaan. Bubbels is naam van het clownsjurkje waarmee je als een kruising tussen een Spaanse danseres en pipi langkous, de show van het carnaval zult stelen. Want dat sexy en een gulle lach goed samengaan, heeft de burleske nachtclub stijl wel bewezen. Bij het thema sexy carnavalskleding vind je nog meer spannende outfits waarmee je beste de clown kunt uitgangen tijdens het carnaval. Seksueel getinte grappen doen het altijd goed om het ijs te breken, zelfs met carnaval.

Moderne Clown carnavalskleding

Heb je de buik vol van pipo de clown en consorten dan kun je ook voor de moderne variant kiezen. Want wie zegt dat een clown altijd een rode neus, oranje haar en flapschoenen aan moet hebben? Met carnaval hebben we immers lak aan àlle regels en tradities, als je maar lol hebt is het motto, dus eigenlijk zijn àlle carnavalskleding dames geschikt voor clowns dames.

Eigen gemaakte clowns carnavalskleding dames

Met carnaval mag je out of the box denken. Graag zelfs. Dus ga eens als een paarse clown of als dieren clown. Wie zegt dat het niet grappig is om als vlinder, gouden panter of zoemend bijtje de clown uit te hangen? Als er niets bij zit dat jou blij maakt, dan kun je natuurlijk ook zelf een grappig pak maken. Begin dan met een body en kleed die aan met leuke accessoires zoals een petticoat of een grappige carnavalsjas. Kies je eigen schmink en vogeltje en jouw stralende lach zorgt voor de rest.

Fop & Feestwinkel