feestwinkelFeestwinkel  20000 artikelen  20.000 producten op voorraad   Snelle verzending  Snelle verzending  Carnaval gaat door!!!  Carnaval gaat door!!!   Uitstekende klantenservice  Uitstekende klantenservice  Review   Beoordeling 8.8/10

Personeel gezocht: mail ons of kom langs

Confetti kanon - Bruiloft versiering

Niet alleen voor kinderen is het leuk om feestartikelen zoals een confetti kanon te gebruiken. Wanneer de gelegenheid erom vraagt worden zelfs volwassenen enthousiast van de ronddwarrelende, kleurrijke vlokjes confetti. Vooral tijdens een bruiloft kan een dergelijk product leuk zijn voor zowel het bruidspaar als de gasten. Geef iedere gast een confetti kanon zodat hij of zij het bruidspaar vrolijk kan begroeten op het moment dat zij het stadhuis verlaten. Of laat ze het feest opvrolijken met bijvoorbeeld de duifjes of de rozenblaadjes.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Meer zien dan alleen Confetti kanon?

Confetti kanon is een sub-categorie uit de categorie Bruiloft versiering. Zoek je een andere Bruiloft versiering? Kijk dan eens in de bovenliggende categorie: Bruiloft versiering. Vind je dan nog niet wat je zoekt start dan gewoon op onze hoofdpagina. Heeft u een vraag over een product dan kunt u natuurlijk ons altijd een e-mail sturen via info@fopenfeestwinkel.nl, of u stuurt een bericht via de contactpagina. Liever onze kleding in het echt zien of huren? Kom dan naar onze winkel:
De Vest 24 5555 XL Valkenswaard
Nederland