Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

We kunnen online bestellingen niet verwerken in verband met extreme drukte. Kom naar de winkel, heel veel voorraad!

Filters

Cowboy

De cowboy kan natuurlijk niet ontbreken tijdens carnaval. Trek je cowboy laarzen aan en je chaps over je spijkerbroek, zet een leren hoed op en pak je gun. Klaar is je outfit voor carnaval of vergeet je misschien iets? Want wat is een cowboy zonder paard? In onze categorie carnavalskleding cowboy voor heren hebben wij in deze leemte voorzien door een carnavalspak paard te introduceren. Hilarisch wanneer je aan de toog zit, maar je kunt wel meteen tweebier bestellen, eentje voor jezelf, en eentje voor je paard. Een emmer bier is natuurlijk ook toepasselijk.

Toont alle 23 resultaten

Wat is een cowboy zonder cowboyvest

Een cowboy zonder cowboyvest is als een boer zonder koeien. Daarom hebben we verschillende cowboyvesten in verschillende kwaliteiten. Het echte cowboyvest is natuurlijk van leer, mar we hebben ook leatherlook vesten en vesten met koeprint. Wil je het wat vrolijker houden, dan kies je voor een boerenbont vestje bij carnavalskleding Brabant of Limburg, per slot van rekening is het carnaval en geen wildwest party.

Lucky luck en Jolly Jumper bij het carnaval

De beroemdste cowboy is waarschijnlijk Lucky Luck, die met zijn lasso een peukje uit iemands gezicht kon slaan, of was het een paardenzweep? In ieder geval een stoere cowboy, met een hart van goud, net als zijn paard. Altijd kwam hij net op tijd de sheriff te hulp schieten om de boeven in het gareel te houden. Je ziet, wie het cowboy thema tijdens het carnaval wilt uitwerken, kan ook als de Daltons in een streepjespak of western boef gaan of als de eeuwige gambler, die aan het einde van elke aflevering in pek en veren werd gerold. Vergeet dan vooral je hoge hoed niet, deze vind je terug bij onze afdeling Hoge hoed en Bolhoed.

Fop & Feestwinkel