Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

We kunnen online bestellingen niet verwerken in verband met extreme drukte. Kom naar de winkel, heel veel voorraad!

Filters

Cowboy

Zoals in vele western films hebben cowboys en cowgirls het regelmatig aan de stok met de locale sheriff. Maar in het wilde westen kan er maar één de baas zijn. Voor wie kies jij? Ga jij als hardwerkende cowboy of cowgirl de deur uit of speel je als sheriff liever de baas. Met een compleet pak of alleen een cowboyvest maak je jouw “wilde westen” thema compleet.

 

Toont alle 19 resultaten

Cowboy of Cowgirl carnavalskleding

De droom van iedere jongen, maar stiekem ook van elk meisje. Cowgirl Carnavalskleding waarmee dames als een echte cowboy verkleed kunnen gaan. Maar cowgirl hebben we ook. Ga in de stijl van de bij de trein wachtende dame uit de film “Once upon a time in the west” met een off shoulder jurkje met wijde rok en geveterd lijfje en natuurlijk cowboylaarzen (eigenlijk lijkt ze enorm op Mammaloe, de vrouw van Pipo de clown). Vergeet niet er een cowboy hoed bij op te zetten en je klappertjes pistool op tijd te vullen. Pauw, pauw, pauw, dat wordt lachen☺.

Cowboy carnavalskleding dames voor het wilde westen

Geen cowboys zonder sheriffs en dames van plezier. Herinner je Lucky Luck nog, de slimme en dapper cowboy met zijn paard Jolly Jumper? Altijd in de weer om boeven, de gebroeders Dalton meestal, te vangen en achter de tralies op te bergen. De sheriff of sherifflady mag dan ook op het carnaval niet ontbreken want wie zegt dat dat altijd een man moet zijn? Ga je liever als de boef dan kun je natuurlijk iets zoeken in de geest van Bonny en Clide, een boevenstel uit de jaren 20. Kijk dan bij Carnavalskleding dames Charlestonvoor een geschikte outfit.

Cowgirl carnavalskleding meets sheriff

Bij dit toneel horen natuurlijk ook goklustige types en rondborstige dames in burlesque jurken. Deze vind je ook in de categorie exclusief of bij Leg avenue. De Mad Hatter is de perfecte carnavalsjurk voor de bazin van de taveerne (of het bordeel), dus prima geschikt als cowboy carnavalskleding. wat jij? Heb je dus een thema feestje “wilde westen” of wil je tijdens het carnaval verkleed gaan als cowboy dan hebben wij heel veel meer Carnavalskleding dames dan alleen de cowgirl!

Fop & Feestwinkel