Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Cowboy en Indiaan

Op zoek naar een carnavalspak indiaan of cowboy? Stoere jongens spelen graag cowboytje. Pief paf poef, jij bent de boef. Cowboys zijn koeienjongens en zien er ook zo uit. Het zijn de jongens met rode zakdoek (tegen het stof) die te paard op de kuddes koeien pasten en deze met hun leven verdedigden (met geweren en pistolen) tegen boeven en indianen. De boeven waren op de koeien uit, de indianen hadden het meer voorzien op de paarden en op de scalpen van de cowboys zelf. Daarom droegen ze ook altijd een tomahawk. Bij onze wapens vind je  hele luxe.

Toont alle 7 resultaten

Indiaantje spelen tijdens carnaval

Cowboys en indianen horen bij elkaar, maar meestal waren ze niet elkaars vrienden. Want de cowboys pasten op de kuddes die over het land van de indianen liepen. Indianen zijn eigenlijk de oorspronkelijke Amerikanen, want zij woonden als eerste in Amerika. De ontdekkers van Amerika gedroegen zich alleen nogal superieur tegenover de inboorlingen. Met veel drank hield het leger de Indianen in bedwang. Met carnavalskleding soldaat pas je dan ook prima in dit thema. Er waren vaak bloedige gevechten terwijl indianen van nature zeer vredelievend zijn. Denk maar aan de vredespijp en de regendans.

Cowboy en indiaan carnavalskleding jongens

Bij het cowboy thema hoort natuurlijk ook de stoere sheriff met penning die de boeven inrekent en een zwarte cowboy hoed draagt. Bij cowboy-accessoires vind je de mooiste cowboyhoeden en holsters. Ook het vestje of hesje is kenmerkend voor de man uit het wilde westen. Vak zijn de kleren van leer en zitten er franjes aan. Als cowboy draag je op het carnaval natuurlijk stoere laarzen met sporen, als indiaan heb je mocassins of laarzen aan met veel mooie versieringen.

Accessoires voor cowboy en indiaan

Het klappertjespistool mag natuurlijk niet ontbreken wanneer je als cowboy naar het carnaval gaat. Deze vind je bij onze fop en feest wapens. Een stoppelbaardje is zo gemaakt met wat oog- of wenkbrauwpotlood en een snorretje is net zo makkelijk gezet.

Fop & Feestwinkel