Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Dames

Flower Power kleding

Toppers dameskleding 2022

Dames zullen opgelucht ademhalen bij het horen van het Toppers thema 2022. Want met dat thema kunnen vrouwen alle kanten op. Niets is te gek. Je kunt kiezen uit fleurige catsuits en rokken, zoals te vinden op onze website. Maar dames kunnen natuurlijk ook prima in een mooie lange jurk gaan. Allemaal afhankelijk van de plaats jaar je zit/staat in het stadion. Het thema van dit jaar is Flower Power dus daar kun je helemaal op losgaan.

Toont alle 29 resultaten

Toppers 2022 thema: Flower Power

Mensen die graag origineel voor de dag komen, hoeven het niet te laten bij een boa of een feest bril. Per slot van rekening mag het best flink uitgedost zijn als je naar Toppers gaat. De presentatoren kennende zullen die ook volledig uit hun dak gaan. Gerard Joling met de nodige tooien en pailletten gezeten op een wit paard. Niets is te gek voor de Toppers. Zelf meedoen aan dit feestje? Je vindt alles in onze webshop om het een geslaagd feest te maken.

Dresscode Flower Power

Niet voor niets is de dresscode voor het Toppers 2022 feest. Dus dames hoeven zich niet te beperken tot witte handschoenen, maar kunnen er ook hun eigen draai aan geven. De Hippie achtige stijl met vooral een Piece insteek is bij uitstek een top thema voor dames.

Dames kleding toppers 2022

Heb jij je outfit voor dit jaar al klaarliggen? Zo niet, dan weten wij zeker dat je je Toppers outfit voor dit jaar kunt vinden bij Fop en Feestwinkel.

Fop & Feestwinkel