Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Dieren

Binnenkort een themafeest of carnavalsuitje met het thema “dieren”? Bij ons vind je de grootste collectie dierenkleding. Een springende kangoeroe, een mooie vlinder of pauw, de koningin van de bijen of toch maar een gevaarlijke tijger of panter. Dierenjurken, catsuits, en pakken, je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in onze dierencollectie zitten.

Resultaat 1–32 van de 52 resultaten wordt getoond

Dieren carnavalskleding dames

De dieren die wij hebben uitgekozen als carnavalskleding dames, zijn best wel heel vrouwelijk, maar met een dikke knipoog. Bovendien nodigen ze uit om er zelf een leuke draai aan te geven. Je kunt natuurlijk als hond of paard gaan, maar zo’n pak is natuurlijk heel erg warm en je wilt graag laten zien wie er onder zit. Het is per slot van rekening carnaval en geen bal masqué. Daarom vind je in de categorie carnavalskleding uitsluitend dieren die iets cutes uitstralen, maar toch pittig zijn óf iets aaibaars hebben.

Schattige dieren bij Carnavalskleding dames

Populaire dieren zijn natuurlijk vlinders en bijen, dus waarom ga je niet als bijenkoningin of zwarte nachtvlinder naar het carnaval? Als er één dier schattig is dan is het wel de kangoeroe of zou de pinguïn het toch vinden? Beiden vindt je terug in carnavalskleding dieren dames. Dat wordt hoppen òf schuifelen in de polonaise.

Katten en andere dieren als carnavalskleding

Vrouwen en katten lijken op elkaar zeggen ze wel eens, daarom kennen we de uitdrukking “kattig” en “niet voor de poes” of “mispoes”. Voel jij je af en toe ook net een kat die het leuk vindt om een beetje te spelen met je prooi? Dan is het gouden panterpak vast iets voor jou, of voel je je meer een tigerbabe? In dat geval kun je natuurlijk ook een leuk velletje uitkiezen bij sexy Carnavalskleding dames of kijken in de categorie Venetiaans of Superhelden. Hier vind je namelijk ook een aantal zeer pittige jurkjes waarmee je overal de aandacht zult trekken. Met dieren carnavalskleding dames kun je vele kanten op.

Fop & Feestwinkel