Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Dieren

Beesten zijn altijd welkom, ook bij het carnaval worden veel dieren in het wild gespot. Zelfs beschermde en (bijna) uitgestorven dieren vind je terug in de optocht. Sommigen lopen zelfs gewoon los en doen niets liever dan knuffelen. Dat zijn de echte knuffeldieren zoals de ijsbeer, de haas en het pluche knuffelvarken. Wie eens gek wil doen gaat als aapje of angstaanjagende gorilla. In zo’n dierenpark hoef je je geen zorgen te maken over je opkomende bierbuik trouwens. Doe je dat wel, dan kun je bij grote maten kijken voor een camouflage pak. En over camouflage gesproken, doorgaans zijn dieren daar heel goed in, maar niet onze dieren carnavalskleding. Die zijn juist gemaakt om op te vallen!

 

Resultaat 1–32 van de 58 resultaten wordt getoond

Looney Tunes dieren bij carnavalskleding favoriet

De leukste dieren zijn de fantasiefiguren uit Looney tunes, Tweety en Bugs Bunny. Net asl Bruintje Beer, doen deze dieren kostuums denken aan knuffels die tot leven zijn gekomen. Ben jij uit op hugs tijdens het carnaval dan is de roze Bunny echt iets voor jou. Lekker warm en zacht en konijnen zijn natuurlijk ook de lievelingsdieren van de dames. Ook op vrijgezellen feesten is een roze konijn een geschikt kostuum om eens lekker uit je dak te gaan. Misschien mag je zelfs wel op schoot zitten bij één van je lievelingsdames en als je heel braaf bent, krijg je misschien wel aai over je bol. Trouwens niet alleen de konijnen zijn bij ons aaibaar, zelfs de krokodil heeft een fluweel zacht velletje. Heel toepasselijk bij het grote omkeer feest dat carnaval is. Geen wolf in schaapskleren, maar een krokodilJ.

Levensreddende dieren

Deze mogen natuurlijk ook niet ontbreken bij het carnaval. Daarom hebben wij in carnavalskleding dieren, ook eentje die verdacht veel lijkt op een Sint Bernhard, wedden dat hij ook een vaatje rum bij zich heeft? Zo’n reuzehond heeft natuurlijk wel een begeleider nodig. Wie houdt jou aan het lijntje, deze carnaval? Of je kunt natuurlijk ook nog altijd voor een klassiek carnavalskostuum gaan zoals het politiepak.

Fop & Feestwinkel