Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Dirndl goedkoop

Tijdens Oktoberfest gaan vrouwen nog vaak voor de dirndl, een traditionele klederdracht uit Tirol. Een dirndl is een jurk, die eigenlijk door dienstbodes gedragen werd. De rok is daarom niet te lang, en een dirndl heeft ook altijd een schortje. Een dirndl is gemaakt om je vrouwelijke vormen te benadrukken. Bovendien snoer je ‘m nog eens goed strak. Een dirndl is daardoor een ultra sexy kostuum. Tijdens een bierfeest kan het nogal losgaan, en met je kleding vertel je meer dan je denkt.

 

Toont alle 16 resultaten

Goedkope dirndl's, hoe draag je ze?

Als je een dirndl draagt, kan je beter goed opletten waar je de strik van het schortje knoopt, dat zegt namelijk of je bezet bent, of maagd! Als je 'm rechts knoopt, ben je bezet. Knoop je 'm links, dan ben je vrijgezel. De strik voorop betekent dat je maagd bent, en een weduwe strikt de schort achter.

Dirndl, goedkoop of duur?

Het kopen van een dirndl kan je zo goedkoop of echte duur maken als je wilt. Zoek je een goedkop e dirndl, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een goedkope dirndl is een prima basisstuk voor een feestje, die je zelf weer kan opleuken met sjaaltjes, sokjes en sieraden.

Fop & Feestwinkel