Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Dorus trui & shirt

Dorus katoenen shirt is een onmisbare basics voor carnaval. Het is een katoenen, gestreept  T- shirt met lange of korte mouwen, is verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren. Daarmee past de Dorus trui altijd bij iedere carnavalsoutfit. Gemaakt van katoen met spandex, dat zit extra lekker warm en comfortabel. Ook behoudt de Dorus door de stretch toevoeging, beter zijn oorspronkelijke modelletje, ook na een wasbeurt overigens niet in de droger doen, dan gaat de rek er juist uit).

 

Toont alle 14 resultaten

Dorus de kindervriend in clownskleren

Dorus is een clownachtig type uit e jaren 60 dat met zijn liedje: “er zaten twee motten in mijn oude jas” grote bekendheid kreeg. Zijn fans waren vooral kinderen, waarbij de ouders massaal de kinderen kwamen brengen om bij Dorus op schoot te kruipen en dan een liedje te zingen. Dorus droeg dan altijd een gestreep t-shirt en daaroverheen een lange, geruite en verstelde overjas. Het leesbrilletje voor op de neus en een grote borstelsnor, is Dorus ten voeten uit.

Gestreept t-shirt Dours ook voor piraten en andere boeven

Heb je geen zin om Dorus uit te beelden, dan zijn de gestreepte shirts met lange mouw natuurlijk ook te gebruiken als shirt voor de gebroeders Daltons (het boeventuig uit Lucky Luck), piratenshirt of gewoon als opvallend en vrolijk shirt onder een carnavalsjas. Combineer met strakke legging voor acrobatische toeren of juist een wijde pofbroek voor een meer zen effect. Met een gestreept Dorus trui, kun je alle kanten op en is dus onmisbaar als basics bij het samenstellen van je carnavalsoutfit. Omdat de shirts lange mouwen hebben en gemaakt zijn van katoen, ook prima als onderlaagje wanneer het koud dreigt te worden tijdens de carnavalsoptocht.

Fop & Feestwinkel