Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Let op: door drukte bij PostNL is de levertijd iets langer. Hou rekening met 2 tot 5 dagen.
Filters

Dorus trui en shirt

Dorus shirt past goed bij carnaval. Een katoenen, gestreept  T- shirt met lange of korte mouwen, verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren. De Dorus trui past bij iedere carnavalsoutfit. Gemaakt van katoen met spandex, dat zit extra lekker warm en comfortabel. Ook behoudt de Dorus trui hierdoor zijn oorspronkelijke vorm ook na meerdere keren wassen.

 

Toont alle 14 resultaten

Dorusshirt voor clowns

Dorus is een soort clown met dikke bromsnor en leesbrilletje. Hij werd bekend met zijn liedje: “er zitten twee motten  in mijn oude jas”.  Dorus draagt dan ook zomer en winter een grote overjas die net als Pipo de Clown, geruit is, maar ook duidelijk bewoond is geweest door motten. Er mogen lapjes op! Kinderen waren zijn grootste fans. Op schoot bij Dorus ( ja dat was toen nog heel gewoon), dat wilde elk kind. Poesie mauw zingen, google maar eens.

Gestreept t-shirt Dours ook voor piraten en andere boeven

Heb je geen zin om Dorus uit te beelden, dan is het gestreepte shirts met lange mouw ook goed voor een Dalton Outfit (de gebroeders Dalton uit Lucky Luck), piratenshirt, of gewoon als opvallend shirt onder een carnavalsjas. Combineer met wijde pofbroek en bretels voor een carnavaleske uitstraling.

Fop & Feestwinkel