Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Etalage versiering Winter

Sfeervolle etalageversiering voor de winter Zodra de langste dag voorbij is, kunnen we er niet om hee: het wordt weer winter! En hoe zeer iedereen ook een hekel heeft aan koude en narigheid, toch kijkt iedereen uit naar de winter. Want ondanks de korte dagen, kijkt iedereen uit naar de gezelligheid die de winter ook met zich meebrengt. Een winterse etalage brengt het winkelend publiek helemaal in de juiste stemming.

Toont alle 27 resultaten

Tips voor winterse etalage

Een goede kerst decoratie begint natuurlijk met sneeuw en sneeuwvlokken. Een witte etalage met een paar kerststerren en groene dennenboompjes zijn een goede basis voor verdere decoratie. U kunt denken aan slingers van sneeuwvlokken of sneeuwpopjes. Houdt u meer van een ouderwetse kerst inrichting, kies dan voor de rood met groene gedraaide kerstslingers. Deze heten bij ons swirl decoratie slingers.

Tip 1 voor winterse etalage versiering: Houdt het Licht

De etalage mag licht uitstralen, maar dan wel winters licht. Zorg voor een winterse uitstraling door veel wit te gebruiken. Sneeuweffect maakt u met witte piepschuim of witte watten. Met Crêpe papier tovert uw etalage ook in een handomdraai om tot de noordpool. Hoe witter hoe beter. Gebruik ook veel kleine lichtjes. Kerstboom verlichting is bij uitstek geschikt om de etalage een gezellige winterse uitstraling te geven. Leg de verlichting als eerste in de etalage. Gebruik ledverlichting als u er zeker van wilt zijn dat uw etalage brandveilig versierd moet zijn. Led verlichting wordt namelijk nauwelijks warm en kunt u gerust bedekken met een laagje witte nepsneeuw.

Tip 2 voor een winterse etalage: Winterse attributen

U bent al begonnen met een flinke witte laag aan te brengen in de etalage en de verlichting ligt er ook al. Nu kunt u de etalage kan aanvullen met winterse attributen. Denk aan een slee, een paar ski’s of schaatsen. Uiteraard moeten dit geen nieuwe zijn, maar liefst een paar gebruikte, ouderwetse tinkerbel schaatsen of houten latten. De slee is natuurlijk niet van plastic maar van hout en liefst met mooie krullen en een stoeltje erop. Wie weet heeft u ergens nog een gewei, een eland of pluche beer of husky staan. Deze kunt u mooi gebruiken om een gezellig winters sfeertje te creëren Helemaal ijzig wordt het wanneer u ijspegels ophangt, sneeuwvlokken of ijskristallen. Krijgt u het al koud?

Tip 3: Zorg voor exclusieve cadeautjes

De wintermaanden zijn de cadeaumaanden en u wilt natuurlijk uw steentje daaraan bijdragen. Pak kartonnen dozen in met kleurig inpakpapier en versier ze met mooie linten. Zet ze neer, stapel ze op of hang ze op in uw etalage. Tegen de kerst zet u de kerstman er naast en ho,ho,ho, wat ziet dat er gezellig uit!

Tip 4: Doe eens wat anders met kerstballen

Natuurlijk komt er tegen kerst een kerstboom in de etalage. Maar kerstballen kunt u ook benutten om al ver voor de kerst een winters tafereel te krijgen. Maak er een mooie mobiel van of hang de kerstballen samen met grote ijskristallen in de etalage aan witte linten. Heeft u niet al te veel tijd om zelf iets leuks te bedenken, kijk dan ook eens bij onze kant-en-klare winterse etalage versiering.

Fop & Feestwinkel